• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Prima poza cu Lucas Cristian, baietelul mentalistului. Cum arata cel mai mic membru al familiei Gog: FOTO

Prima poza cu Lucas Cristian, baietelul mentalistului. Cum arata cel mai mic membru al familiei Gog: FOTO

<span style="color:#f00;">Prima poza cu Lucas Cristian,</span> baietelul mentalistului. Cum arata cel mai mic membru al familiei Gog: FOTO

Cristian Gog, mentalistul care a castigat premiul de 120.000 de euro la ROMANII AU TALENT, a postat pe internet prima fotografie cu baietelul sau, Lucas Cristian, care abia a implinit o saptamana de viata.

Baietelul a venit pe lume sambata, 14 iulie, la o clinica privata din Targu Mures, cu o greutate la nastere de 3,200 kg.

Iata cum arata cel mai mic membru al familiei Gog:


"Sotia mea este dr. ing. chimist, are 30 ani si lucreaza la un institut de cercetare si instrumentatie analitica si mi-a facut cel mai frumos cadou posibil: vestea ca o sa fiu tatic!", spunea Cristian Gog mai demult, intr-un interviu acordat protv.ro.
 

Invitat la ApropoTV de catre Andi Moisescu acum cateva saptamani, Cristian Gog a marturisit ca asteapta cu emotie marele eveniment, al nasterii primului sau copil.

Dupa ce ti se naste copilul, o sa alergi si noptile, nu doar zilele”, i-a raspuns Andi lui Cristian Gog, care a spus in emisiune ca succesul de la Romanii au talent i-a schimbat viata si ca e foarte ocupat in ultimul timp. “Si atunci o sa spui: E posibil ca noi, oamenii, sa putem influenta copiii sa nu planga mai mult de 10 minute pe zi ? Ei bine, NU!” a glumit Andi Moisescu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni