Românii au talent 2021: EvL Motor Sport, număr spectaculos de drift! Talentul a depășit scena

Radu Moise este editor de imagine și are o mică firmă de producție foto-video. A descoperit driftul pe Internet și a început să-l practice. Spune că acest talent reprezintă pentru el libertate. 

Nu are idoli, apreciază pe oricine încearcă și spune că nu e ușor și că sunt multe sacrificii pe care trebuie să le faci ca să poți practica acest sport. Iubita îl susține cel mai mult și de fiecare dată când e gata să se dea bătut, îl împinge mai departe. În 2016 a avut un accident cu motocicletă și și-a rupt ambele mâini și piciorul drept.

Visul său este să participe la Campionatul European de Drift. Anul trecut, a câștigat locul 3 la o competiție, deși cu o zi înainte de cursă s-a stricat motorul și a trebuit să monteze altul. Băieții din echipă au reușit să termine mașina la timp și nu doar că a reușit să participe la cursă, dar a și urcat pe podium. Radu spune că acesta a fost unul dintre cele mai fericite momente ale sale.

Dacă ar câștiga premiul cel mare, ar face niște calcule să vadă dacă ajunge pe zero cu cât a cheltuit până acum în drift.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni