• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Anja Luna, moment cum nu s-a mai văzut niciodată pe scena Românii au talent! A combinat muzica cu acrobațiile, iar rezultatul a fost unul #fenomen: „Sunt singurul om din lume care face asta”

Românii au talent, 16 februarie. Anja Luna, moment cum nu s-a mai văzut niciodată pe scena Românii au talent! A combinat muzica cu acrobațiile, iar rezultatul a fost unul #fenomen: „Sunt singurul om din lume care face asta”

Anja Luna este o tânără extrem de muncitoare, care a reușit să creeze un show unic în lume! Aceasta a dovedit că nu trebuie să ai un singur talent pentru a performa, ci poți să unești două și să aduci magia în fața oamenilor.

Gallery

​Pe când era doar o fetiță, părinții Anjei au pus-o să aleagă un instrument la care să cânte. A fost atrasă de harpă, însă cu timpul și-a dat seama că și acrobațiile îi oferă adrenalina de care are nevoie. Astfel, după un spectacol de circ la care a participat din rolul de spectator, Anja a ajuns acasă și a început să repete de una singură acrobațiile.  La scurt timp, a început să urmeze cursurile unei școli de circ.

A venit la Românii au talent pentru a demonstra că are talent și a reușit să îi impresioneze pe jurați:

„Anja, superb momentul tău! Noi ne-am obișnuit să vedem aici mai multe arte contopite în același moment, dar e prima dată când vedem acrobație și muzică live, în același timp.. și pe o harpă. A mers departe imaginația ta, iar abilitățile tale sunt evidente. Foarte frumos! Este pentru prima dată când vedem așa ceva și încă odată se dovedește că în emisiunea asta nu trebuie să spui că le-ai văzut pe toate, că întotdeauna va apărea cineva care să te surprindă cu un moment fenomenal!”, a spus Andi Moisescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni