• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 23 februarie. Lae Dreghici și momentul care va intra în istoria celui mai iubit show de divertisment! Cine este cascadorul care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur

Românii au talent, 23 februarie. Lae Dreghici și momentul care va intra în istoria celui mai iubit show de divertisment! Cine este cascadorul care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie.

Gallery

Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. A vrut să sară de pe turla bisericii, unde mai urca din când în când să le dea mâncare porumbeilor, dar s-a răzgândit. 

La 18 ani, a decis să facă armata voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.

La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său.

„Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. O să vedeți un tată și un fiu într-o cascadă dublă. Două mașini, una se răstoarnă și cealaltă zboară peste ea”, le-a spus Lae juraților.

Zis și făcut! Ce a urmat va rămâne cu siguranță în istoria Românii au talent! (Vezi momentul pregătit de Lae și fiul său în VIDEO-ul de mai sus).

„Cam ăsta a fost talentul nostru!”, a spus Lae după ce a ieșit din mașina avariată.

Andi Moisescu: „Am rămas fără vorbe!”;

Andra: „M-au trecut toți fiorii, n-am simțit niciodată parcă frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar ne-ați adus cred că cel mai fenomen moment... nu știu să exprim ce am putut să simt!”;

Mihai Bobonete: „Eu sunt fără cuvinte, nu credeam că o să apuc să trăiesc așa ceva la Românii au talent. Cred că este un har pe care îl aveți, și dvs. și fiul. Jos pălăria în fața voastră!”;

„Este numărul la care am simțit cel mai intens și eu nu cred că la emisiunea asta o să mai simt atât de intens. Voi faceți film, o să vă rog să vă închipuiți că aici în față e masa noastră, că sunt mai multe butoane în față...”, a spus Dragoș Bucur, care l-a recompensat pe cascador cu un Golden Buzz.

Mihai Bobonete: „Toți am fi vrut să dăm Golden Buzz!”.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 4-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni