• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. Analisa Golianu din Pipirig a ridicat publicul la dans cu o populară moldovenească: „Ai toate datele să ajungi o mare artistă!”

Românii au talent, 8 martie. Analisa Golianu din Pipirig a ridicat publicul la dans cu o populară moldovenească: „Ai toate datele să ajungi o mare artistă!”

Analisa are 15 ani și cântă de la vârsta de 6 ani. Pentru ea, nu exista o sărbătoare fără să cânte sau să danseze. A început să facă cursuri de canto și apoi s-a înscris la concursuri. A câștigat destul de multe premii și este mândră de asta, deși ar fi mai fericită să primească câte un "da" de la jurații emisiunii Românii au talent.

Gallery

​În familia sa, nimeni altcineva nu cântă. Mama sa este casnică, iar tatăl adoptiv lucrează în străinătate, în Germania.

O perioadă, ea a crescut doar cu bunicii, deoarece tatăl său biologic nu i-a permis să plece din țară împreună cu mama și tatăl adoptiv. Acum, mama s-a întors în țară pentru a-și crește copiii. Analisa mai are încă doi frațiori mici.

Analisa este foarte atașată de bunici, deoarece aceștia au crescut-o de la vârsta de 6 luni. Până la vârsta de 6 ani, îi spunea mamei ei pe nume, pentru că nu înțelegea diferența dintre mama și bunica. Ea povestește despre bunica sa că este că e o a doua mamă. Nu a simțit lipsa nici a mamei, nici a tatălui, pentru că bunicii s-au descurcat foarte bine.

„A venit o pipirigeancă frumoasă care vrea să ne cânte de joc și de voie bună”, a spus Mihai Bobonete când a văzut-o pe scenă pe Analisa. Fata de 15 ani a cântat cu patos și a ridicat publicul la dans.

Mihai Bobonete: „Bravo, Analisa! Felicitări! Mi-a plăcut foarte mult!”;

Dragoș Bucur:Toată lumea din spate s-a ridicat și a dansat! S-a simțit bine toată lumea! Numărul tău a fost unul de succes!”

„Ai toate datele să ajungi o mare artistă!”, i-a spus și Pavel Bartoș fetei talentate.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni