• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Povestea inedită a moldoveanului care cântă la fierăstru! Ce concert le-a oferit Sergiu Nichitovschi juraților de la Românii au talent: „E incredibil! Eu nu am mai auzit așa ceva până acum!”

Povestea inedită a moldoveanului care cântă la fierăstru! Ce concert le-a oferit Sergiu Nichitovschi juraților de la Românii au talent: „E incredibil! Eu nu am mai auzit așa ceva până acum!”

Sergiu cântă de la vârsta de 4 ani, este naist profesionist. A absolvit Conservatorul din Chișinău la clasa de nai, precum și o școală de muzică la instrumentele pian, acordeon, fluier, nai.

Gallery

Odată, la Milano, a întâlnit un muzician care cânta la fierăstrău. I s-a părut atât de neobișnuit și interesant încât, după un timp, a încercat să facă și el asta, dar doar pentru distracție. Dar i-a plăcut, iar încetul cu încetul, fierăstrăul a devenit un alt instrument preferat al lui. Când cântă la fierăstrău, încearcă să imite vocea umană.

Oamenii cred adesea că nu cântă live. Aici, publicul și telespectatorii vor putea vedea că interpreteză live, ceea ce speră că îi va surprinde.

Sergiu a primit 4 de DA și a fost aplaudat în picioare de Andra și Dragoș Bucur. 

Dragoș Bucur: „E incredibil! Eu nu am mai auzit așa ceva până acum! (...) Eu doar la vocea Danei, soția mea, am mai simțit ceva asemănător cu ce am simțit acum! Pe cuvântul meu de onoare. Deci m-ați atins... Eu vă mulțumesc mult pentru numărul ăsta!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni