• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. Bboy Pay, aplaudat în picioare de toți jurații: „Mi se pare că am asistat la o demonstrație de breakdance așa la superlativ absolut”

Românii au talent, 8 martie. Bboy Pay, aplaudat în picioare de toți jurații: „Mi se pare că am asistat la o demonstrație de breakdance așa la superlativ absolut”

În 2013, a câștigat pentru prima dată calificările pentru „Battle of the Year”, Taiwan. A fost prima lui ocazie de a reprezenta țara într-o competiție internațională și i-a deschis cu adevărat orizonturile.

Un moment dificil pentru el a fost în urmă cu patru ani, când a avut o accidentare serioasă la încheietura mâinii drepte și a trebuit să facă repaus un an.

A avut un moment de cotitură și când era foarte aproape să renunțe la dans în favoarea job-ului.  Dar i-a spus cineva  ca „unele lucruri, odată pierdute, nu se pot recâștiga”, iar fraza asta l-a făcut să își schimbe complet mentalitatea.

Andi Moisescu: „Mi se pare că am asistat la o demonstrație de breakdance așa la superlativ absolut! Ești un dansator redutabil! Am văzut o demonstrație perfectă de breakdance”;

Dragoș Bucur: „A fost ceva mai mult decât breakdance. A fost un fel de hibrid între dans contemporan și breakdance”;

Mihai Bobonete: „E clar că avem de-a face cu un profesionist!”.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni