• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. GRG a adus lacrimi în ochii publicului după ce și-a spus povestea în rime pe scena talentelor: „Sper să se regăsească mai multă lume în melodia mea!”

Românii au talent, 8 martie. GRG a adus lacrimi în ochii publicului după ce și-a spus povestea în rime pe scena talentelor: „Sper să se regăsească mai multă lume în melodia mea!”

Florin are 29 de ani, este din Filipeștii de Târg din Ploiești și lucrează în domeniul construcțiilor. Împreună cu fratele său și un prieten au format o echipă de construcții și spun că sunt capabili să construiască o casă de la zero.

Gallery

Florin a început să lucreze de la vârsta de 14 ani. A crescut într-o familie modestă, cu părinți simpli și muncitori. Din nevoia de a face față, Florin a ales să muncească încă de mic. A muncit intens și în străinătate, în țări precum Anglia și Germania, și a reușit să devină șef de echipă.

De aproximativ doi ani, a început să scrie propriile piese muzicale, inspirate din trăirile și experiențele sale.

Nimeni nu l-a ajutat să compună sau să scrie muzică. Este un autodidact care nu a urmat lecții de muzică sau canto. Florin are o relație de cinci ani cu o fată cu care se înțelege bine.

Andi Moisescu:E foarte frumoasă povestea ta și sunt sigur că în povestea ta se vor regăsi și alții. Ceva talent în zona asta de hip-hop ai. Stai bine pe metrică, pe ritm, ai balans, ai tot ce-ți trebuie. Textul e puțin cam personal. Dar e bine pentru tine că ai venit și ai descărcat. Te-ai eliberat”;

Mihai Bobonete:Florin, eu aș vrea să văd mai mulți oameni ca tine, care să vină să ne arate cam care e pasiunea lor. Ai venit și ai spus povestea ta... Tu ești un om fericit cu ceea ce are și de fapt ceea ce ai făcut tu acum, ai venit să-i mulțumești lui Dumnezeu că tu ai ceea ce ai. Noi, oameni, în alergătura în care suntem în fiecare zi, uităm un singur lucru: să mulțumim pentru ceea ce avem. Te felicit că ai ales să vii să performezi pe scena Românii au talent”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni