• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Într-o seară în care talentul fenomen a fost la putere, show-ul Românii au talent a rămas lider absolut de audiență!

Într-o seară în care talentul fenomen a fost la putere, show-ul Românii au talent a rămas lider absolut de audiență!

Într-o seară în care talentul fenomen a fost la putere, show-ul Românii au talent a rămas lider absolut de audiență!

Se spune că trebuie să vezi ca să crezi, iar telespectatorii au fost aseară cu ochii pe emisiunea lor preferată, bucurându-se de prestațiile impresionante ale celor care au urcat pe scenă. ”Aș vrea să văd mai mulți oameni ca tine care vin să ne arate pasiunea lor. Ai venit să mulțumești lui Dumnezeu că ai ceea ce ai”, i-a spus Bobo unuia dintre concurenți, transmițând totodată un mesaj valoros pentru toți cei ce priveau.

La doar 9 ani, Iustin Cazacu a venit de la Iași pentru a prezenta un talent surprinzător pe scena show-ului, cel la șah. ”M-am născut cu un talent de mic – să calculez foarte mult. Anul trecut am fost campionul Uniunii Europene și anul ăsta campion național. Cred că pot să fac un moment spectaculos, nu ați mai văzut așa ceva”, declara el înainte de a urca pe scenă. Puștiul care a reușit să obțină o remiză într-o întâlnire de neuitat pentru el cu Gari Kasparov, campion mondial la șah, a demonstrat că poate obține victorii... chiar și atunci când doar ascultă mișcările făcute de adversar.

Cred că ce poate să facă mintea ta este un fenomen. Cred că emisiunea aceasta este, de fapt, o emisiune gândită pentru oameni fenomen”, a spus Dragoș Bucur și l-a recompensat cu un buton auriu, care-l va duce direct în semifinale.

Cea de-a cincea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:11. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 36.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.0 puncte de audiență și 9.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.4 milioane de români s-au bucurat de spectacolul oferit de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:51, peste 2.8 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Cezar Moldovanu, Chris Cross, Rebeca Rizea, Analisa Golianu, Sergiu Nichitovschi, Mădălina Forțu, Bboy Pay, Aniela Ravineală, IME, Challenge Family, GRG, Aleksandra Kiedrowicz și Teodora Mihăilă.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni