• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Momente de senzație, vineri seară, la Românii au talent: „Nu am fost niciodată pe o scenă ca asta”

Momente de senzație, vineri seară, la Românii au talent: „Nu am fost niciodată pe o scenă ca asta”

Momente de senzație, vineri seară, la Românii au talent: „Nu am fost niciodată pe o scenă ca asta”

Români ambițioși, carismatici și talentați vor străluci, vineri seară, pe scena de la Românii au talent. Vor lăsa emoțiile în urmă și vor demonstra tuturor că merită să fie aplaudați în picioare. De la 20:30, la PRO TV, începe Românii au talent, show-ul de televiziune unde visele devin realitate.

DA-uri rostite care schimbă destine, butoane apăsate care sunt egale cu șansa transformării unui vis în realitate și sfaturi ce pot fi păstrate pentru întreaga viață. Doar în cel mai iubit show se găsesc toate și... încă ceva – momente de senzație. Pavel Bartoș și Smiley sunt gazdele care aduc cea mai bună stare de spirit, iar la masa juriului se găsesc, ca de fiecare dată, Andi, Andra, Dragoș și Bobo, pregătiți să descopere diamantele neșlefuite.

Gallery

„M-am născut în România, acum trăiesc în Italia. Sunt emoționat pentru că nu am fost niciodată pe o scenă ca asta, o scenă cu camere. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent”, va spune fericit un tânăr de 16 ani, dornic să demonstreze cum dansul i-a schimbat viața. Ce vor spune jurații despre prestația lui, aflăm în curând.

Deși este din Călărași, își câștigă banii pe străzile dintr-un oraș european, prin pasiunea lui – cântatul la vioară. Acum vine pe scenă pentru a arăta că poate duce totul la următorul nivel, însă rămâne de văzut dacă așa va fi. ”Sunt artist de stradă, cânt în centrul istoric al Romei. Nu-mi place deloc să cânt pe străzi deoarece ești expus factorilor climatici. Nu este tot timpul cald și plăcut, este și foarte periculos. Am avut conflicte, altercații”, va povesti el.
Deși are doar 15 ani, este campioană mondială la balet și dorește ca emoția ei să ajungă la public, iar diseară vine în fața juraților pentru a arăta ce poate. ”De când eram mică, mi-a plăcut să dansez și am simțit o conexiune. De foarte multe ori, stau singură în sală, să-mi repet variațiile sau exercițiile, ca să văd ce nu este tocmai potrivit sau nu arată bine. Iubesc să dansez pentru public. O să mă concentrez să dau ce am eu mai bun și să ajungă emoția mea la public”, va recunoaște ea.

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a șaptea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni