• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 22 martie. Deniss Trifanovs, show spectaculos de flair bartending pe ritmuri rock: „Simt că o să ne iei ochii!”

Românii au talent, 22 martie. Deniss Trifanovs, show spectaculos de flair bartending pe ritmuri rock: „Simt că o să ne iei ochii!”

Povestea lui Deniss este un pic diferită, deoarece a început să practice flair bartending înainte de a deveni barman. Avea 16 ani, astfel că nu era suficient de în vârstă pentru a lucra în spatele barului, chiar dacă își dorea. Așa că a început mai mult ca un hobby pentru el, nu avea gânduri de a deveni  flair bartender profesionist.

Gallery

A participat la prima competiție locală de flair bartending în 2010, atunci a prins gustul competiției. Chiar dacă nu știa cu adevărat ce făcea, la acea vârstă, se antrena în fiecare zi.

Deniss a simțit dintotdeauna că este făcut și pentru entertainment, așa că prin flair bartending reușește să îmbine utilul cu plăcutul.

Oricând trece printr-o perioadă dificilă sau îi este greu să-și găseasca motivația, își amintește de ce a început să practice flair bartending și, în primul rând, dragostea pe care o are pentru flair. Deniss petrece și 7 ore pe zi în sala de antrenament.

„Simt că o să ne iei ochii”, i-a spus Andi Moisescu concurentului înainte de performance. Și nu s-a înșelat. 

Andi Moisescu: Bravo, Denis! Păi lucrurile încep să devine clare. După ce am văzut eu aici, tu ești de-a dreptul acrobat!”;

Andra: „Mi-ai luat ochii. Felicitări! Ești foarte bun în ceea ce faci!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni