• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Are o poveste de viață cutremurătoare! Cine este Valentin Lupu, adolescentul de 16 ani care a dansat salsa costumat în Dracula pe scena de la Românii au talent: „Tu ai reușit să iei mințile unui jurat!”

Are o poveste de viață cutremurătoare! Cine este Valentin Lupu, adolescentul de 16 ani care a dansat salsa costumat în Dracula pe scena de la Românii au talent: „Tu ai reușit să iei mințile unui jurat!”

Valentin are 16 ani și este din Galați, dar trăiește în Italia de 8 ani. A ajuns acolo după ce părinții săi naturali au murit. A fost adoptat de către mătușa sa, care l-a adus în Italia.

Gallery

​Nu își amintește prea multe din copilărie. Tatăl său a murit când Valentin avea 2 ani, iar mama sa a murit la scurt timp după. Spune că mama sa consuma foarte mult alcool și s-a îmbolnăvit.

În România, Valentin mai are încă 5 frați, cu care nu prea ține legătura din cauza neînțelegerilor.

A început să danseze la vârsta de 8 ani, imediat ce a ajuns în Italia. Totul a început ca o glumă sau mai degrabă ca o necesitate, deoarece sora lui era obligată să facă dans pentru a-și menține coloana vertebrală sănătoasă, dar nu i-a plăcut deloc. S-a dus cu sora sa la cursuri și a început să îndrăgească dansul.

Nu există alți membri ai familiei care să danseze. Sora mai mare a continuat să danseze și ea. Mama adoptivă este casnică, în timp ce tatăl este antreprenor de origine canadiană.

„N-am fost niciodată pe o scenă ca asta. Sunt emoționat. Am pregătit momentul ăsta doar pentru Românii au talent”, a spus Valentin.

Pe scena de la Românii au talent, adolescentul s-a costumat în Dracula și a executat impecabil mai mai multe stiluri de dans.

Prestația ta este dincolo de povestea ta. E admirabl că tu ai niște părinți adoptivi care te susțin. Pot să-ți spun doar că emoția a ajuns la mine. Ai creat energie. Pot să spun că simți foarte frumos muzica și momentul tău a fost unul foarte reușit. Ai de 4 DA”, i-a spus Dragoș Bucur care nu și-a dat seama că ceilalți colegi nu votaseră încă. 

Andi Moisescu: „Dragoș nici n-a sesizat că noi nu am votat. Asta îți arată Valentin că tu ai reușit să iei mințile unui jurat!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni