• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Nali Dobrin, campioana mondială la balet care i-a vrăjit pe jurații de la Românii au talent cu mișcările ei grațioase: „Am avut senzația că văd un tablou, nu un om!”

Nali Dobrin, campioana mondială la balet care i-a vrăjit pe jurații de la Românii au talent cu mișcările ei grațioase: „Am avut senzația că văd un tablou, nu un om!”

Anul acesta, Nali Dobrin a revenit pe scena talentelor pentru că s-a dezvoltat mult și simte că are multe de arătat. Când s-a văzut la televizor, a fost un moment minunat pentru ea.

Gallery

​Mama și tata îi confecționează costumele de balet. Știe că fac mari eforturi pentru ea, dar îi face mândri ori de câte ori poate.

Deține titlul de campioană mondială la balet în 2022 și 2023.

Petrece 7-8 ore pe zi antrenându-se în sala de balet și nu mai are timp pentru alte activități, nici măcar pentru teme școlare. Cu toate acestea, Nali nu se plânge și spune că nu poate sta nici în vacanță fără să danseze.

Andi Moisescu: „Dacă o mai urmăresc mult pe Nali aș fi în stare să mă îndrăgostesc de balet. E o grație în mișcările ei și în același timp o atenție la detalii. Am avut impresia că văd un tablou, nu un om. A fost un moment sublim!”;

Mihai Bobonete: „Mi-aș fi dorit ca momentul tău să nu se oprească! Numărul tău a fost unul deosebit și printre cele mai bune pe care le-am văzut eu la Românii au talent!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni