• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un spectacol pe o... gură de rai! Românii au talent, o nouă ediție, în această seară, de la 20:30!

Un spectacol pe o... gură de rai! Românii au talent, o nouă ediție, în această seară, de la 20:30!

Un spectacol pe o... gură de rai! Românii au talent, o nouă ediție, în această seară, de la 20:30!

E timpul pentru delectare și entuziasm. E vineri, deci seara se încheie în cel mai frumos mod cu putință. Cei care aduc tradiția în forma ei pură, simplă și nealterată își găsesc locul potrivit. Eroii care au de partea lor toată înzestrarea, inteligența și perseverența au scena perfectă pe care pot străluci sub lumina reflectoarelor. Este gura de rai... patria noastră interioară! Este o nouă ediție Românii au talent, care începe de la 20:30, la PRO TV și îi aduce în față pe toți cei care merită cu adevărat.

Talentul este o resursă care merită să fie fructificată și modul în care concurenții acestei seri o vor face, îl descoperim în doar câteva ore. Jurații sunt la locurile lor, Andi, Andra, Dragoș și Bobo abia așteaptă să ofere DA-urile care transformă speranța în realitate și visurile în posibilitatea de a fi iubiți de către întreaga țară. Pavel Bartoș și Smiley au zâmbetul la purtător și încurajările în dotare, pentru a le oferi tuturor celor care au nevoie.

La doar 14 ani, un tânăr din Moldova și-a găsit pasiunea – muzica, dar în special, cântatul la acordeon. Iar pentru asta face orice este necesar: ”Fac naveta zi de zi. Are grijă de mine bunelu. Apreciez munca lor. Părinții se sacrifică pentru noi toți”. Acum vrea să arate că poate și că merită, vrea să fie văzut și apreciat, iar pe viitor știe exact ce-și dorește: ”Dacă o să fiu un cântăreț faimos, în primul rând, o să-mi ajut familia”.

Talentul meu este dansul, moștenit, în special, de la mama mea. Este un talent primit din naștere pe care l-am descoperit și am început să-l practic cam din 1987, într-o trupă de dans. De atunci, am mai ajuns și la teatru, balerin, organizator de spectacole”, va povesti un concurent de 51 ani, venit tocmai din Baia Mare pentru a arăta că atunci când muncești, vârsta este doar un element dintr-o paletă mai amplă, nu cel care te definește.

Un grup de 39 de copii, uniți de pasiunea pentru muzică, vor urca pe scenă cu o o poveste specială și încărcată de emoție. ”Avem copii atipici. Împreună suntem o echipă și suntem prieteni pentru că trebuie să integrăm toți copiii cu nevoi speciale”, va declara profesoara lor. Deciși să arate că sunt diferiți, dar extrem de talentați, aceștia vor oferi o parte din sufletul lor direct către cei din sală și de acasă. 

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a opta ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni