• PRO TV
  • Tatăl lui Mirel, primele declarații despre crima pe care fiul său a comis-o. Bărbatul a izbucnit în lacrimi după ce și-a vizitat fiul în arest: „Suntem nenorociți”

Tatăl lui Mirel, primele declarații despre crima pe care fiul său a comis-o. Bărbatul a izbucnit în lacrimi după ce și-a vizitat fiul în arest: „Suntem nenorociți”

Tatăl lui Mirel, primele declarații despre crima pe care fiul său a comis-o. Bărbatul a izbucnit în lacrimi după ce și-a vizitat fiul în arest: „Suntem nenorociți”

Chiar în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum, părinții lui Mirel au vorbit public despre tragedia pe care fiul lor a comis-o. Iată ce a declarat tatăl criminalului, cu ochii în lacrimi!

Gallery

​În urmă cu doar câteva zile, în Timișoara a avut loc o crimă care a zguduit România. Andreea, o tânără studentă la Facultatea de Medicină a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, de asemenea student la Medicină și Teologie. Crima a avut loc în momentul în care fata i-a spus partenerului ei că vrea să încheie relația pe care o aveau de patru luni. În acea clipă, studentul care săptămânal cânta în corul Bisericii s-a dus în bucătărie, a luat două cuțite și i-a aplicat Andreei peste 30 de lovituri, majoritatea în zona gâtului și a toracelor. 

Ieri, 28 martie 2024, a avut loc înmormântarea Andreei. Sute de persoane au venit să își ia rămas bun de la studenta care și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. În acest timp, autorul crimei se află în arest preventiv, fiind cercetat de anchetatori pentru a se stabili exact conjunctura în care a comis crima. 

Tatăl lui Mirel, mărturisiri în lacrimi! Ce a putut să spună despre crima care a cutremurat România

Părinții și sora lui Mirel s-au prezentat pentru prima dată la închisoarea în care este reținut autorul crimei. Aceștia au avut posibilitatea să discute cu el, dar și să vorbească cu presa. Tatăl studentului a izbucnit în lacrimi la vederea copilului său și a declarat că regretă cele întâmplate.

„Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru.

Ne pare rău și de el, și de fata aceea mai rău ne pare, să știți. Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizați, suntem nenorociți. Am muncit o viață întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Și au avut. Nu știu ce a fost.”, a spus astăzi tatăl lui Mirel, conform unui post TV.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni