• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Lili Sandu: "N-am aruncat nimic din greșeală, dar mi-am uitat copilul într-o scoică din greșeală pe mașină"

Lili Sandu: "N-am aruncat nimic din greșeală, dar mi-am uitat copilul într-o scoică din greșeală pe mașină"

Pentru că la Vorbește lumea telespectatorii au fost provocați să spună ce au aruncat din greșeală la gunoi, Lili Sandu a făcut la rândul ei o marturisire simpatică.

Gallery

Cu sinceritate, a spus:

N-am aruncat nimic din greșeală, dar mi-am uitat copilul într-o scoică din greșeală pe mașină. Eeeee, eu îmi asum! L-am pus frumos în scoică pe mașină și am plecat. Stai, Lili Sandu, că ești mamă!

​La Vorbește lumea, un alt subiect dezbătut a fost criza pe care o pot experimenta oamenii la împlinirea vârstei de 40 de ani. Specialistul Ana Maria Ducuța a vorbit despre acest lucru:

Sunt foarte multe persoane care nu au trecut niciodată prin criza de la 40 de ani, sunt foarte multe persoane care spun viața începe la 40 de ani, de la 40 de ani am găsit în mine tot ce nu am avut, adică liiniște, echilibru, relaționare sănătoasă. Această criză de la 40 de ani nu trebuie să o înțelegem ca pe ceva care rămâne odată ce ai împlinit vârsta de 40 de ani, ci sunt niște stări care vor să vină și să plece, dar care sunt asociate acestei vârste.

Criza aceasta o definești printr-o stare. O stare de nefiresc în propria existență. Ți se pare că nimic nu îți mai aduce bucurie din ce se întâmplă în jurul tău, relațiie tale nu mai au însemnătatea pe care o aveau, s-ar putea ca oamenii care au fost extrem de importanți pentru tine acum să te gândești cum am putut să trăiesc cu omul ăsta. În plus, ceea ce acceptai înainte, să nu mai accepți.
Vedeți mai multe în video atașat

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni