• PRO TV
  • Ce au descoperit polițiștii în apartamentul în care Andreea a fost ucisă de Mirel. Detaliul care ar putea schimba întreaga anchetă!

Ce au descoperit polițiștii în apartamentul în care Andreea a fost ucisă de Mirel. Detaliul care ar putea schimba întreaga anchetă!

Ce au descoperit polițiștii în apartamentul în care Andreea a fost ucisă de Mirel. Detaliul care ar putea schimba întreaga anchetă!

Polițiștii continuă să cerceteze una dintre cele mai sângeroase crime din România! Este vorba despre cea în care Andreea, o studentă la Medicină, a fost ucisă de iubitul ei, Mirel, prin înjunghiere.

Gallery

​În cursul zilei de vineri, 22 martie 2024, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, Mirel. Băiatul, de asemenea student la Medicină și Teologie, a înjunghiat-o pe Andreea de peste 60 de ori, majoritatea loviturilor de cuțit fiind aplicate în zona gâtului și a toracelor. Din păcate, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Polițiștii ajunși la fața locului au avut un șoc în momentul în care au găsit trupul neînsuflețit al victimei. Andreea avea părul înfășurat în jurul gâtului, iar oamenii legii au menționat că fata era „aproape decapitată”.

Acum, la câteva zile de la crimă, s-a aflat un detaliu important din anchetă. Polițiștii care au fost desemnați să inspecteze apartamentul părinților lui Mirel au descoperit, pe lângă cadavru, și un rucsac în care se aflau două cuțiteunul cu lama de 13 centimetri și altul de 9 centimetri, două perechi de mănuși din latex pline de sânge și un șervețel.

Faptul că la fața locului a fost găsită o pereche de mănuși din latex îi face pe criminaliști să se întrebe dacă nu cumva Mirel Dragomir  ar fi premeditat totul. Ancheta este încă în desfășurare.

Ce a declarat Mirel în fața anchetatorilor

Tânărul a fost reținut pentru 30 de zile și este audiat de oamenii legii, pentru a se stabili exact filmul tragediei. Ajuns în fața anchetatorilor, Mirel și-a recunoscut fapta și a povestit cu lux de amănunte cum a omorât-o pe Andreea:

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă.

În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată în declarația lui Mirel din Rechizitoriul procurorilor.

Mai mult decât atât, tânărul a explicat cum a încercat Andreea să se salveze, în momentul în care el a apărut cu două cuțite în mână:

„A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat.

Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni