• PRO TV
  • Kate Middleton se bazează pe sprijinul părinților în lupta cu cancerul: „Ei sunt adevăratele ancore din viața ei!”

Kate Middleton se bazează pe sprijinul părinților în lupta cu cancerul: „Ei sunt adevăratele ancore din viața ei!”

Kate Middleton se bazează pe sprijinul părinților în lupta cu cancerul: „Ei sunt adevăratele ancore din viața ei!”

Kate Middleton trece printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a făcut anunțul săptămâna trecută prin intermediul unui videoclip în care a mărturisit că a început ședințele de chimioterapie.

Gallery

​Kate îi are alături în această luptă pe părinții ei, Michael (74 de ani) și Carole Middleton (69 de ani).

„Ea are un grup foarte strâns de prieteni și, în special în Norfolk, prieteni foarte apropiați acolo. Dar cred că adevăratele ancore din viața ei sunt părinții ei...și fratele ei, James, și sora Pippa”, a declarat expertul regal Katie Nicholl pentru Entertainment Tonight, scrie Page Six.

„Deși, cu siguranță, nu îi vezi fotografiați împreună foarte des, ei sunt foarte prezenți în fundal. Sunt absolut fundamentali”, a continuat ea.

James, fratele lui Kate, a împărtășit un mesaj de susținere

James a împărtășit un mesaj de susținere pentru sora lui mai mare după anunțul șocant al acesteia. Antreprenorul în vârstă de 36 de ani a postat o fotografie de când erau copii și un mesaj emoționant.

„De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”, a scris acesta în dreptul imaginii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de James Middleton (@jmidy)

Expertul regal Katie Nicholl a mai spus că părinții Prințesei de Wales, Carole și Michael, sunt „ușurați” că cancerul ei a fost depistat în stadiu incipient și de faptul că „chimioterapia este o una preventivă”.

„Catherine va fi îngrijită de cei mai buni medici din lume, așa că este pe mâini sigure”, a mai spus Nicholl, potrivit sursei menționate mai sus.

„Carol și Michael au fost întotdeauna un cuplu incredibil de puternic și, de asemenea, foarte cu picioarele pe pământ... ceea ce vor face acum este să se unească și să o susțină, și nu doar pe Kate și pe William, ci și pe nepoții lor”, a mai spus Nicholl. 

Un alt expert regal a declarat că părinții lui Kate Middleton îi oferă acum fiicei lor un sentiment de confort. Ei au intervenit pentru a avea grijă de copiii ei și ai prințului William. „Se vor fi mobilizat în jurul ei, în special în jurul nepoților”, a declarat pentru Mirror Duncan Larcombe, comentator regal și biograf.

„Este crucial ca acești copii să fie îngrijiți cu atenție”, a spus el, adăugând că Carole și Michael îl susțin, de asemenea, pe William, pe care îl consideră „fiul lor adoptiv”.

Carole și Michael au început să petreacă mai mult timp cu nepoții lor după ce Kate și William și-au stabilit în 2023 reședința în proximitatea Castelului Windsor.  

Părinții Prințesei de Wales sunt stabiliți în Berkshire, Anglia. Comitatul se află la 40 de minute de mers cu mașina de Windsor. Cei doi bunici au mai mult timp liber pentru nepoți după ce și-au vândut compania de articole pentru petreceri „Party Pieces”. Aceasta fusese fondată de Carole în 1987.

Mama lui Kate, topită după nepoții săi

Pe lângă cei trei nepoți dăruiți de Kate, Carole și Michael Middleton sunt de asemenea bunicii copiilor Pippei: Arthur (5 ani) , Grace (3 ani) și Rose (1 an).

Carole a vorbit într-un interviu oferit în 2021 despre cât de mândră este ca bunică. „Vreau să alerg pe dealuri, să mă urc în copaci și să trec prin tunelul de la locul de joacă. Atâta timp cât voi putea, asta voi face. Gătesc împreună cu ei, dansez cu ei sau facem plimbări cu bicicleta”, a declarat ea pentru Good Housekeeping.

Kate nu se va alătura familiei la slujba de Paște

În videoclipul în care a vorbit despre diagnosticul de cancer, Kate Middleton (42 de ani) a spus că a găsit în soțul ei, prințul William, „o mare sursă de confort și reasigurare".

Page Six a aflat că Prințul de Wales s-a retras de la o slujbă de comemorare în onoarea regretatului său naș, Regele Constantin al II-lea al Greciei, în februarie, după ce a aflat de boala lui Middleton.

De atunci, cuplul a „evadat” la Anmer Hall, în Norfolk, împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani) pentru a se bucura de timpul petrecut în familie.

Kate Middleton nu se va alătura familiei regale la slujba de Paște din acest an, din cauza tratamentului de chimioterapie pe care îl urmează.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni