• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 29 martie. Sideshow Opera, o experiență unică pentru public! Nick și Lindsay au demonstrat că talentul nu are limite

Românii au talent, 29 martie. Sideshow Opera, o experiență unică pentru public! Nick și Lindsay au demonstrat că talentul nu are limite

În inima New Mexico, SUA, la vârstele de 37 și 43 de ani, trăiesc doi artiști extraordinari, Nick și Lindsay Williams. Nu sunt doar parteneri de viață, ci și colaboratori într-o varietate de discipline artistice.

Gallery

​Cunoscuți sub numele de “Sideshow Opera”, Nick și Lindsay combină muzica country cu cea clasică, adăugând cascadorii și performance-uri periculoase pentru a crea o experiență unică pentru public. Spectacolul lor este o simfonie de sunete și imagini care îmbină armonios arta și aventura.

Lindsay nu este doar o jumătate a duetului “Sideshow Opera”, ci și o artistă vizuală de succes. Sub numele de “Lindsay D. Williams Art”, ea vinde picturi originale, reproduceri, autocolante, tricouri și cărți de tarot. Creativitatea ei nu cunoaște limite, iar arta ei reflectă această diversitate.

Nick, pe de altă parte, este un actor talentat, atât pe scenă cât și în producții cinematografice. A avut turnee cu spectacole renumite precum “Fiddler On The Roof” și “Les Misérables”, demonstrând versatilitatea și dedicarea sa pentru artă.

În timpul liber, Nick și Lindsay se bucură de liniștea izvoarelor termale naturale din Truth or Consequences. Alături de cei doi câini ai lor, explorează și creează artă, trăind în armonie cu natura.

“Sideshow Opera” este mai mult decât un spectacol, este o experiență de viață, o celebrare a artei și a iubirii. Nick și Lindsay Williams continuă să inspire și să uimească cu talentul și pasiunea lor neobosită pentru artă.

„Ce familie adorabilă sunteți. Ador oamenii plini de viață care știu să se bucure de fiecare moment. E minunat ce ne-ați oferit”, a spus Andra

„Eu sunt convins că astăzi jumătate din cei care se vor uita la televizor vor spune că așa ați vrut să faceți, iar cealaltă jumătate va spune că ați greșit. Nu trebuie să le explicăm nimic, a fost bine și am râs”, a spus Dragoș Bucur.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni