• PRO TV
  • „Fetiţa-ventriloc” de la Românii au talent 2021 s-a transformat într-o adolescentă superbă! Cum arată Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, la 15 ani

„Fetiţa-ventriloc” de la Românii au talent 2021 s-a transformat într-o adolescentă superbă! Cum arată Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, la 15 ani

„Fetiţa-ventriloc” de la Românii au talent 2021 s-a transformat într-o adolescentă superbă! Cum arată Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, la 15 ani

În urmă cu aproape o lună, Ana Maria Mărgean s-a întors pe scena show-ului care i-a schimbat viața și a făcut-o cunoscută în toată țara și ne-a prezentat Fenomenul din culise pe conturile de social media Românii au talent.

Gallery

Adolescenta a avut un an plin de evenimente, recent a absolvit gimnaziul, iar din toamnă va merge la liceu.

Cea cunoscută și ca „fetița-ventriloc” s-a transformat într-o adolescentă superbă. Ana Maria Mărgean a împlinit 15 ani și a postat un filmuleț amuzant pe contul de Instagram. (Vezi imagini cu Ana Maria Mărgean în GALERIA FOTO de mai sus)

„Sweet 15. Cel mai frumos sentiment când mă trezesc și citesc atâtea urări de ziua mea! Sunt recunoascătoare pentru încă un an de viață, încă o călătorie în jurul soarelui & entuziasmată pentru ceea ce ne rezervă viitorul. Sunt norocoasă să am atât de mulți oameni extraordinari care fac parte din viața mea! Vă iubesc!!!❤️❤️❤️”, a scris Ana pe contul de Instagram. Urările și fotografiile în care a fost etichetă de cei dragi au curs valuri.

La doar 15 ani, Ana se poate mândri cu un CV impresionant. Pe lângă faptul că este o elevă eminentă, adolescenta și-a trecut în palmares titlul de „cel mai talentat român” în anul 2021, după ce a câștigat sezonul 11 al celui mai iubit show de divertisment din România.

​Doi ani mai târziu a ajuns pe scena de la “America’s Got Talent: All Stars” și a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, dar și pe cei trei jurați. Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel . Aceștia au avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei noastre. În marea finală din America, Ana Mărgean s-a clasat pe locul al patrulea.

Cum s-a schimbat viața câștigătoarei de la Românii au talent

“Viața mea s-a schimbat complet! Interviuri, ziare și tot felul de emisiuni unde am fost invitată… Numai lucruri bune s-au întâmplat de atunci. Așa că mulțumesc Românii au talent pentru acest lucru”, ne-a declarat într-un interviu câștigătoarea sezonului 11. În 2021, Ana-Maria Mărgean a plecat acasă cu trofeul Românii au talent, dar și cu un cec în valoare de 120.000 de euro.

„Imediat după ce am primit premiul, m-am gândit să investesc într-o casă, deoarece înainte de Românii au talent locuiam într-un apartament mic. Noi suntem foarte mulți, mai am doi frățiori mai mici și avem și animăluțe de companie. Chiar am crezut că cea mai bună investiție este o casă și atunci asta am și făcut. Și sunt foarte fericită! Acum avem mult mai mult spațiu, avem camerele noastre și suntem mult mai liniștiți”, ne-a mai spus Ana. 

Fotografii: Ana Maria Margean Instagram

E timpul să te cunoască o țară întreagă! Fă primul pas către sezonul 15. Înscrie-te acum! https://inscrieri.protv.ro/

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni