• PRO TV
  • EXCLUSIV Ana-Maria Mărgean, finalistă America’s Got Talent: All Stars: “Viața mea s-a schimbat complet!”

EXCLUSIV Ana-Maria Mărgean, finalistă America’s Got Talent: All Stars: “Viața mea s-a schimbat complet!”

EXCLUSIV Ana-Maria Mărgean, finalistă America’s Got Talent: All Stars: “Viața mea s-a schimbat complet!”

Ana-Maria Mărgean a cucerit inimile a milioane de români în anul 2021, când a ridicat deasupra capului trofeul Românii au talent. Acum, "fetița ventriloc" este populară și peste Ocean și recent a reușit o performanță uluitoare: se numără printre cei 11 finaliști de la “America’s Got Talent: All Stars”. Câștigătorul competiției din SUA va fi anunțat pe 27 februarie. 

Ana-Maria ne-a oferit un interviu în exclusivitate și ne-a vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața ei în ultimii doi ani.

Cum a ajuns Ana-Maria pe scena de la America’s Got Talent: All Stars

Ana-Maria ne-a spus că nu va uita niciodată ziua în care mama ei a anunțat-o că a fost invitată să participe la show-ul de talente din America.

“Momentul meu de la Românii au talent a fost viral, a avut foarte multe vizualizări, și așa m-au descoperit cei de la AGT. Am fost aleasă în această ediție specială de All Stars cu câștigători din toată lumea  sau cu cei care au avut momente virale. Am primit un e-mail și când mama mi-a spus am fost foarte fericită. Imediat am zis DA invitației, îmi doream foarte mult să ajung la America’s Got Talent. Este o experiență de neuitat și sunt foarte fericită că am fost aleasă să particip la acest show”, ne-a declarat entuziasmată Ana-Maria.

Entuziasmați au fost și colegii, dar și profesorii Anei. 

“Am păstrat secretul. Nu am vrut să le zic înainte, i-am anunțat atunci când s-a difuzat și au fost foarte fericiți. Toți m-au susținut, s-au bucurat pentru mine”, ne-a mărturisit Ana-Maria. 

Chiar dacă petrece multe ore exersând cu păpușile sale, Ana nu neglijează școala. 

“Eu sunt o elevă conștiincioasă și perfecționistă și mereu încerc să învăț foarte mult la toate materiile. Îmi plac toate, nu aș putea spune că am una preferată”, ne-a mai spus tânăra.

Ana ne-a mărturisit că s-a pregătit intens pentru momentul de pe scena AGT: “Am avut grijă să fie totul perfect, să impresionez”.

Ea a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, dar și pe cei trei jurați. Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel au avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei noastre.

Ventrilocia este mult mai populară în America decât în România, așa că Ana i-a cucerit rapid pe americani. 

“Au fost chiar doi câștigători de ventrilocie la AGT. (…) Presiunea era mare pentru că eram în fața lui Simon Cowell, cel care practic a inventat Got Talent. Bineînțeles că am avut emoții, dar jurații au fost tare drăguți. Cel mai mult mi-a plăcut de gazda show-ului, Terry Crews. E foarte amuzant. Mi-a plăcut mult! M-am împrietenit și cu concurenții, am legat niște prietenii frumoase acolo”, ne-a mărturisit Ana.  

Cum s-a schimbat viața câștigătoarei de la Românii au talent

“Viața mea s-a schimbat complet! Interviuri, ziare și tot felul de emisiuni unde am fost invitată… Numai lucruri bune s-au întâmplat de atunci. Așa că mulțumesc Românii au talent pentru acest lucru”, ne-a declarat câștigătoarea sezonului 11.

Ana ne-a mărturisit că nu ratează nicio ediție din Românii au talent și este o tradiție ca în fiecare vineri să urmărească show-ul de talente alături de familia ei. 

VEZI ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 13 ÎN FIECARE VINERI, DE LA ORA 20:30, PE PROTV. SHOW-UL DE TALENTE SE VEDE ÎN AVANS PE VOYO!

“Ne uităm la Românii au talent cu sufletul la gură în fiecare vineri. Concurenții ne surprind mereu cu momente frumoase. Îmi place foarte mult!”, ne-a declarat tânăra.

Ana are și un mesaj pentru românii talentați care nu au însă curaj să se înscrie la show: “Să aibă încredere în ei, să-și urmeze visurile pentru că nu au nimic de pierdut. Pentru mine, Românii au talent a însemnat foarte mult, așa că poate să însemne la fel de mult și pentru ei!”.

Ce a făcut Ana-Maria Mărgean cu marele premiu de la Românii au talent

În 2021, Ana-Maria Mărgean a plecat acasă cu trofeul Românii au talent, dar și cu un cec în valoare de 120.000 de euro. 

“Imediat după ce am primit premiul, m-am gândit să investesc într-o casă, deoarece înainte de Românii au talent locuiam într-un apartament mic. Noi suntem foarte mulți, mai am doi frățiori mai mici și avem și animăluțe de companie. Chiar am crezut că cea mai bună investiție este o casă și atunci asta am și făcut. Și sunt foarte fericită! Acum avem mult mai mult spațiu, avem camerele noastre și suntem mult mai liniștiți”, ne-a declarat Ana. 

Ce urmează pentru Ana-Maria Mărgean

În afară de școală, canto și ventrilocie, Ana-Maria are agenda plină de evenimente. 

Pe 25 februarie, la Sala Palatului, am fost invitată să cânt în deschidere la spectacolul Boney M, iar în 21 martie voi fi la Palatul Copiilor, alături de magicianul Leonard, Paula Seling și alți artiști. Anul acesta a început bine pentru mine și cu succes”, a conchis Ana.

Pe Ana-Maria o puteți urmări și pe contul de Instagram anamriamargean.official, acolo unde își ține fanii la curent cu toate evenimentele ei. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni