• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La 9 ani, Eduard Moldoveanu a impresionat cu timbrul unic și a fost aplaudat în picioare de toți jurații de la Românii au talent: „Mi s-a părut că aud un posibil câștigător al concursului!”

La 9 ani, Eduard Moldoveanu a impresionat cu timbrul unic și a fost aplaudat în picioare de toți jurații de la Românii au talent: „Mi s-a părut că aud un posibil câștigător al concursului!”

Povestea lui Eduard cu muzica a început încă de la grădiniță. Stătea târziu la grădiniță, iar doamna educatoare avea grijă de el. Părinții lucrau până târziu și nimeni nu avea cum să-l ia. La o activitate de karaoke, educatoarea a realizat că Eduard poate cânta, dar el nu a vrut să meargă pe această cale, ci și-a dorit să facă streetdance.

Gallery

​Cu toate acestea, după câțiva ani, părinții au descoperit că Eduard are o problemă la inimă și din cauza acestei probleme nu a mai putut să danseze. Spune că a făcut investigații, dar încă nu a primit rezultatele. De 4 ani le tot așteaptă. Așa că s-a decis să urmeze sfatul educatoarei și s-a apucat de cursuri de canto.

În timp, a participat la toate festivalurile și concursurile posibile.

Mama este contabilă, iar tata este consilier juridic. A venit la Românii au talent pentru a câștiga experiență și pentru a deveni cunoscut.

Edi a impresionat juriul cu o baladă din repertoriul Christinei Aguilera. Puștiul de 9 ani a cântat impecabil piesa „Hurt” și a fost aplaudat în picioare de jurați.

Andi Moisescu: „A fost absolut superb! Ce să zic... Nu ai simțit nevoia să forțezi nimic, să demonstrezi...Ai făcut cel mai frumos lucru pe care îl poate face un artist pe scenă: ai venit să dăruiești emoție!”;

Dragoș Bucur: „Edi, au fost momente când mie mi s-a părut că aud un posibil câștigător al concursului și îți dau cuvântul meu de onoare că nu te mint!”;

Andra: „Pentru vârsta ta, tu cânți foarte foarte frumos! Ai o voce plină, ai un talent colosal! Din toată inima mă bucur să te întâlnesc și să îți dau primul DA din această seara!”.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 10 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni