• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Georgiana Barbu și Cristian Mihai au dansat cu pasiune pe scena de la Românii au talent și au ridicat publicul în picioare. Dragoș: „Momentul vostru e diferit de cele pe care le-am mai văzut”

Georgiana Barbu și Cristian Mihai au dansat cu pasiune pe scena de la Românii au talent și au ridicat publicul în picioare. Dragoș: „Momentul vostru e diferit de cele pe care le-am mai văzut”

Au dat totul pe scenă, iar juriul a observat imediat pasiunea cu care dansează. Cristi și Georgiana au fost spectaculoși pe scena de la Românii au talent și au primit 4 de DA.

Gallery

​Cristi și Georgiana sunt din București și se cunosc de mulți ani. În perioada în care s-au cunoscut, Georgiana dansa  în Germania, iar în vacanțe venea acasă și se antrena cu antrenorii pe care îi au în prezent împreună.

Perechea lor s-a format acum 2 ani și jumătate, în vremea pandemiei, când amândoi rămăseseră fără parteneri. Fiind amândoi în aceeași sală, au decis să se antreneze împreună și ulterior, după 2 luni de antrenamente, au devenit oficial parteneri.

Au venit la Românii au talent pentru experiență, într-un format diferit față de cel cu care sunt ei obișnuiți. Și-au dorit să aducă în atenția publicului un dans pasional și în același timp elegant, pe care îl consideră o formă de artă. 

Juriul a fost fascinat: 

Dragoș: „Mă gândeam, uitându-mă la voi, ce aveți în plus față de alții. Momentul vostru e diferit de cele pe care le-am mai văzut pe scenă. Mi-am dat seama că, în primul și în primul rând e vorba de dorința și plăcerea de a fi acolo,pe scenă”.


VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni