• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este Sara Tîrnoveanu, fetița din Suceava care a oferit o interpretare memorabilă a piesei „Never Enough” la Românii au talent. Andi: „Vocea ta este miere”

Cine este Sara Tîrnoveanu, fetița din Suceava care a oferit o interpretare memorabilă a piesei „Never Enough” la Românii au talent. Andi: „Vocea ta este miere”

Sara Tîrnoveanu a pășit ca o prințesă pe scena Românii au talent, purtând o rochie superbă de bal. Micuța i-a uimit pe toți cu vocea ei puternică și armonioasă.

Gallery

Mama Sarei a dus-o la cursuri de muzică după ce a auzit-o pe micuță cântând în mașină. În prezent, Sara are deja 4 ani de studiu în canto și muzică ușoar. Ea își dorește să devină o mare vedetă.

Sara a experimentat deja cum este să fii o mică vedetă, deoarece a câștigat aproape toate concursurile de muzică la care a participat.

Ea crede că seamănă cu mama sa, deoarece și mama ei cânta când era mică.

„Mama cânta muzică populară, dar doar ca un hobby”, spune fetița. Mama Sarei este acum în al patrulea an de facultate, la medicină.Tatăl ei este inginer silvic.

Interpretarea Sarei Tîrnoveanu i-a făcut pe mai mulți spectatori din sală să plângă. Membrii juriului au fost la fel de impresionați. 

Andi: „Vocea ta este miere, chiar și atunci când ajunge la acute. Nu am avut cum să nu fiu cucerit de prestația ta”.

Dragoș: „E foarte frumos când de la o vârstă atât de fragedă îți găsești drumul în viață”

VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni