• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. City Dance a pus în scenă un adevărat spectacol și a impresionat atât cu costumele cât și cu mișcările de dans! Andi Moisescu: „Eu am rămas cu gura căscată!”

Românii au talent, 19 aprilie. City Dance a pus în scenă un adevărat spectacol și a impresionat atât cu costumele cât și cu mișcările de dans! Andi Moisescu: „Eu am rămas cu gura căscată!”

Acest grup s-a format în anul 2015. În acel an, s-a organizat o preselecție pentru viitoarea generație de acrodance, care să facă parte din elita  Clubului Copiilor din Sectorul 2.

Gallery

​Coregrafia pe care o prezintă pe scena Românii au talent este deosebită prin compoziția coregrafică în care se regăsesc atât elemente de dans, cât și acrobatice, îmbinând spectaculos  muzica și costumele. Coregrafia a fost creată de către antrenoarea lor, în memoria mamei sale.

Momentele fericite pentru ei, ca și grup, sunt acelea în care câștigă premii la competițiile la care participă. Cele mai nefericite sunt atunci când, din punct de vedere financiar, nu își permit să participe la concursuri internaționale.

Trupa a primit patru de DA și laude de la jurați.

Andi Moisescu: „Eu am rămas cu gura căscată!”;

Andra: „Suntem în sezonul fenomen și vreau să avem momente de genul acesta!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni