• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este Alexia Răduți, fetița de 11 ani care a interpretat adorabil piesa „Part of your world” din Mica Sirenă, la Românii au talent: „În sfârșit un copil care a cântat ca un copil!”

Cine este Alexia Răduți, fetița de 11 ani care a interpretat adorabil piesa „Part of your world” din Mica Sirenă, la Românii au talent: „În sfârșit un copil care a cântat ca un copil!”

Alexia are 11 ani și vine din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, care a fost desemnat în 2022 „cea mai bună destinație Art Nouveau” din Europa.

Gallery

​Fetița a început să cânte la 6 ani într-un cor. Părinții au dus-o ca să aibă o activitate. Ulterior, s-a apucat de canto și astfel a început cariera „solo”.

​Nu moștenește talentul de la nimeni. Mama este antreprenor, iar tatăl se ocupă cu evenimente pentru copii.

Alexia este pasionată de echitație și dublează desene animate. Din banii câștigați, nu și-a cumpărat prea multe pentru că vrea să aibă economiile sale.

Îi place moda foarte mult, are cărți cu Coco Chanel și citește mult. Deține peste 20 de perechi de pantofi și colecționează parfumuri. Are 11 parfumuri, dar mândria ei sunt cele 4 parfumuri de la Ariana Grande.

Are un canal de YouTube unde creează videoclipuri de lifestyle. Are 140 de abonați și se așteaptă să aibă mai mulți abonați după apariția pe scena de la Românii au talent. Alexia a participat la concursuri și festivaluri care au ajutat-o să capete experiență.

Pe scena de la Românii au talent, fetița i-a impresionat pe jurați după ce a interpretat piesa „Part of your world” din Mica Sirenă.

Andi Moisescu: „Eu aș remarca faptul că avem parte de o întâlnire rară cu un copil care cântă ca un copil. Nu prea am mai văzut pe scena asta! În sfârșit un copil care a cântat ca un copil!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Ce zici de un city break în frumoasa Oradea? Descoperă Travelminit, platforma unde poți achita cu cardul de vacanță sejururi de vis din cea mai largă ofertă de cazare din România cu vouchere de vacanță.

Lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță, Travelminit a fost fondată în Cluj-Napoca și este acum unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România încă din 2017. Fie că preferi hotelurile, pensiunile sau apartamentele, Travelminit îți oferă peste 7500 de unități de cazare în România active pe platformă, având șansa să rezervi un sejur de neuitat pe litoral, la munte, în destinații balneoclimatice sau în orașe mari. În 2023, Travelminit raportează 30 milioane de euro vânzări în România.

 *Articol susținut de Travelminit

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni