• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 3 mai 2024. La doar 17 ani, Camil Atanase a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul lui muzical. Tânărul este pentru a doua oară pe scena talentelor!

Românii au talent, 3 mai 2024. La doar 17 ani, Camil Atanase a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul lui muzical. Tânărul este pentru a doua oară pe scena talentelor!

Românii au talent, 3 mai 2024. La doar 17 ani, Camil Atanase a reușit să îi impresioneze pe jurați cu talentul lui muzical. Tânărul este pentru a doua oară pe scena talentelor!

Camil Atanase a venit pentru a doua oară la Românii au talent, pentru a-și demonstra din nou talentul muzical. În sezonul 10, acesta l-a făcut pe Andi Moisescu să îi lanseze o promisiune care, din păcate, nu a fost îndeplinită. De această dată, Camil spune că lucrurile vor sta diferit!

Gallery

​Tânărul de 17 ani a fost înzestrat cu un talent muzical deosebit, interpretând melodii populare într-un mod unic, ce aduce zâmbete pe buzele telespectatorilor. Camil Atanase a reușit să îi facă pe jurați să îi ofere 4 de DA:

„Ai văzut ce ai făcut? Ai stârnit atât de multă bucurie în public! Mă bucur când văd atât de multă mândrie pe fața părinților. Simt că te-a pătruns ritmul ăsta!”, a spus Andra.

Cine este Camil Atanase de la Românii au talent

Camil Atanase este un tânăr de 17 ani care aduce cu el o comoară veche din inima satului, un talent ce pare să fi fost transmis din generație în generație. Probabil că străbunicii săi, cei ce cântau folclor în liniștea satului, au lăsat o amprentă de neșters în sufletul lui.

Susținerea necondiționată vine din partea părinților săi, care îl încurajează în fiecare pas pe drumul său artistic.

Deși a obținut titlul de olimpic național la geografie și istorie și se află în poziția de vicepreședinte în consiliul elevilor, destinul lui Camil pare să fie legat de muzica populară și de educație. Este posibil să urmeze o carieră învățând și învățând alții, poate chiar ca profesor universitar.

Artiștii de folclor îi acordă lui Camil un elogiu de neprețuit, spunându-i că o voce autentică ca a sa se naște o dată la o sută de ani. În fiecare notă, în fiecare vers, el devine povestitorul unei moșteniri culturale ce trebuie păstrată și transmisă mai departe cu dragoste și devotament.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni