• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 3 mai 2024. Bianca Isabela Salerno a emoționat telespectatorii până la lacrimi, cu poezia sa despre societatea din ziua de azi! Jurații au fost la asentimentul ei: „Mi se pare foarte frumos!”

Românii au talent, 3 mai 2024. Bianca Isabela Salerno a emoționat telespectatorii până la lacrimi, cu poezia sa despre societatea din ziua de azi! Jurații au fost la asentimentul ei: „Mi se pare foarte frumos!”

Bianca Isabela Salerno a adus multă emoție în inimile juraților și ale telespectatorilor, grație talentului său! Tânăra de 28 de ani scrie și recită poezii, acesta fiind cel mai bun mod în care își poate exprima sentimentele.

Gallery

​Tânăra de 28 de ani a reușit să stârnească emoție de pe scena Românii au talent și până în inimile telespectatorilor. Aceasta a venit să recite una dintre poeziile scrise chiar de ea, într-un moment de neliniște, în care a simțit să își exprime gândurile.

Versurile sale i-au făcut pe jurați să îi ofere 3 de DA și să o trimită în etapa următoare:

„Eu cred că tu pornești acum o discuție foarte lungă și s-ar putea ca acesta să fie sensul acestei poezii: să pornească o discuție pe care fiecare trebuie să o aibă cu el. Cred că este o temă care îi roade pe majoritatea oamenilor în ziua de azi. Aproape toți oamenii cu care vorbesc, din jurul meu, ajung la ceea ce spui tu în această poezie. Da, cred că societatea este într-o direcție diferită, cred că suntem păcăliți de tot ce e în jurul nostru și avem senzația că soluțiile pentru tot ce se întâmplă  sunt în exterior, când de fapt sunt în interior. După părerea mea, cred că singurul mod prin care putem umple acest gol este prin familie și credință. Mi se pare foarte frumos că am putut să vorbesc într-o emisiune prime time despre așa ceva!”, a spus Dragoș Bucur.

Cine este Bianca Isabela Salerno de la Românii au talent

Pe scena Românii au Talent, un nume strălucește cu forța și sensibilitatea sa aparte: Bianca Isabela Salerno. Pentru ea, compunerea și recitarea poeziilor sunt mai mult decât un simplu hobby - sunt o modalitate de a-și exprima emoțiile și gândurile cele mai profunde.

La vârsta de numai opt ani, în timp ce își transpunea gândurile pe hârtie, Bianca a descoperit că a creat o poezie delicată despre mama ei. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că are o chemare în această direcție artistică.

Originea talentului ei poetic rămâne un mister pentru Bianca. Relația cu părinții ei a fost mereu distanțată, iar ea nu a avut ocazia să-i cunoască prea bine.

Unul dintre cele mai marcante momente din viața ei a fost despărțirea părinților, când mama a decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, iar tatăl a părăsit această lume într-un mod neașteptat și prea devreme.

Poezia este pentru Bianca o modalitate primordială de a-și exprima emoțiile și stările interioare, permițându-i să se elibereze de povara acestora. Mai mult decât atât, poezia este un instrument de autocunoaștere, ajutând-o să înțeleagă mai bine modul în care privește lumea și viața în general.

Prin cuvintele ei, Bianca își dezvăluie sufletul și își conturează viziunea proprie asupra realității.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni