• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 10 mai. Fetele de la Honey Dance Studio au îmbinat dansul cu acrobațiile și au pus în scenă o coregrafie uimitoare: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici!”

Românii au talent, 10 mai. Fetele de la Honey Dance Studio au îmbinat dansul cu acrobațiile și au pus în scenă o coregrafie uimitoare: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici!”

Școala de dans și gimnastică “Honey Dance Studio” a luat naștere din dragoste pentru copii, din dorința de a-i îndruma în lumea artei și sportului, și totodată, de a-i ajuta să-și dezvolte un caracter puternic pentru a putea înfrunta orice bariere sociale.

Gallery

​În cadrul școlii de dans și gimnastică se regăsesc o varietate de discipline, inclusiv dans modern, gimnastică, dans acrobatic și dans contemporan.

Cu toate acestea, sălile în care antrenează copiii nu sunt suficient de spațioase, lipsesc spațiile mari de antrenament la sol și în înălțime.

În ciuda acestor dificultăți, au obținut numeroase premii, inclusiv locuri I și Premii Speciale (cum ar fi Best Moment, Best Formation, Best Choreography) la competiții naționale și internaționale, cu toate grupurile de copii din cadrul școlii .

Grupul lucrează împreună cu Aurora Toma, acrobat finalist în sezonul 6 al emisiunii Românii au talent și participant în sezonul 10 cu aerial silk.

Mihai Bobonete: „V-ați bucurat de fiecare secundă aici și de scena asta uriașă de la Românii au talent. Din partea mea aveți felicitări!”;

Trupa de dans a primit 4 de DA și se califică în etapa următoare.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni