EXCLUSIV ONLINE | Daniel Mischie a mai recompensat un angajat. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV ONLINE | Daniel Mischie a mai recompensat un angajat. Ce nu s-a văzut la TV

Daniel Mischie, CEO-ul City Grill, a mai făcut un job sub acoperire în propria companie. Într-un episod nedifuzat la TV, antreprenorul a fost livrator de mâncare la domiciliu, instruit de un tânăr de 37 de ani.

Daniel Mischie de la City Grill nu a vrut să-și încheie misiunea sub acoperire fără să inspecteze departamentul de livrări la domiciliu al grupului. În acest moment, divizia de delivery generează circa 15% din cifra de afaceri a companiei, iar șeful sub acoperire a vrut să afle dacă angajații fac față ritmului de dezvoltare.

Aici a fost întâmpinat de Daniel Ghiță, un tânăr de 37 de ani, care livrează mâncare în București. 

Tânărul i-a explicat ce presupune meseria de livrator și de ce nu merită să de grăbești, în București, chiar dacă ești în întârziere.

De ce s-o calci? Pentru ce? Pentru două minute? Riști să rămâi fără permis”, a spus livratorul, fără să știe că a fost cel mai bun răspuns pe care-l putea oferi.

Pe traseu, Daniel Mischie a încercat să-l provoace pe livrator să-și trădeze comportamentul agresiv în trafic sau măcar lipsa de atenție față de nevoile clienților City Grill, dar a fost în zadar. Daniel Ghiță părea a avea toate trăsăturile unui angajat model.

Citește și: EXCLUSIV ONLINE | Cristina Bâtlan greșește grav sub acoperire. Ce nu s-a văzut la TV

Daniel Mischie și Daniel Ghiță, față în față pentru prima dată

Dacă sub acoperire a fost Silviu Ionescu, CEO-ul City Grill și-a dezvăluit identitatea în fața angajatului său. Daniel Ghiță a fost chemat în birou de manager, pentru a i se aduce la cunoștință că i-au fost alocate noi sarcini de serviciu, la pachet cu o mărire salarială.

Mai mult, șeful sub acoperire a fost impresionat de devotamentul lui Daniel pentru cele două fiice ale sale, Natalia Maria și Antonia Ioana. Fata cea mare, Antonia, are 8 ani și învață să cânte la pian. De aceea, șeful a considerat necesar să susțină financiar lecțiile de pian ale fetei.

Vezi VIDEO complet mai jos!



Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Urmărește emisiunea și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni