EXCLUSIV ONLINE | Cristina Bâtlan greșește grav sub acoperire. Ce nu s-a văzut la TV

EXCLUSIV ONLINE | Cristina Bâtlan greșește grav sub acoperire. Ce nu s-a văzut la TV

Cristina Bâtlan a fost sub acoperire în propria companie, „Musette”, unde a lucrat cot la cot cu angajatele sale. Într-un episod exclusiv online, vă prezentăm experiența avută de antreprenoare în fabrica de genți de la București. Iată ce nu s-a văzut la TV!

Cristina Bâtlan a petrecut și a cincea zi sub acoperire în propria companie, experiență care nu a fost difuzată la TV. Fameia de afaceri a făcut o vizită la fabrica de poșete la București, unde a intrat sub acoperirea unui documentar care prezintă eforturile de integrare în muncă ale unor angajați care și-au pierdut joburile în timpul pandemiei. 

Deschisă în urmă 20 de ani, cu 5 oameni, fabrica de poșete Musette de la București este depozitara multor secrete de producție, care nu sunt accesibile oricui. De aceea, venirea unei persoane din afară, cu o echipă de filmare, a stârnit de la început controverse.

Cristina Bâtlan, suspectată de spionaj tehnologic

Cristina Bâtlan a intrat în fabrică sub acoperirea unei noi identități. Aici, ea a fost preluată de Alina Malamen (38 de ani), montator genți, care a introdus-o în tainele fabricării poșetelor Musette. Însă prezența șefei sub acoperire a ridicat suspiciuni în rândul conducerii fabricii, care a suspectat de la început că Elena Danciu face spionaj tehnologic pentru altă companie.

Șefa de producție a întrerupt filmarea și i-a cerut Elenei Danciu să se lase fotografiată, pentru a fi investigată de superiori.

Vă rog frumos să ridicați privirea. Chiar trebuie să filmați o zi întreagă aici? Noi am oprit producția pentru această filmare”, au spus șefii fabricii.

Ei au intrat a bănuieli după ce Elena Danciu a făcut o greșeală copilărească: a dat de înțeles că știe prea multe despre procesul de producție, informații care ar trebui să fie total necunoscute unui om care nu a mai lucrat în domeniu.

Vezi VIDEO mai jos!

Angajata din fabrică, chemată la București

După experianța din fabrică, Cristina Bâtlan a chemat-o la sediul central pe Alina Malamen, fără să-i divulge motivul. Aici, angajata din fabrică a aflat că ucenica de care a avut grijă era, de fapt, șefa ei.

Tânăra a avut o reacție neașteptată: „Aveți imaginea dumneavoastră, care este super. Dacă ar fi să vă vopsiți și să vă tundeți în stilul acesta, probabil că nici nu v-aș recunoaște pe stradă”.

Alina i-a spus șefei sale că sunt lucruri care ar trebui schimbate în fabrica de la București. Unul dintre ele este nevoia de spațiu suplimentar de lucru. Cristina Bâtlan a anunțat deja primele schimbări după experiența Șef sub acoperire.

După discuție, Cristina Bâtlan a decis să o recompenseze cu 1.000 de euro, pentru a reprezenta compania la Târgul de Creație din București.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Urmărește emisiunea și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni