Șef sub acoperire 27 aprilie | VIDEO Ce decizie a luat Livia Baba în privința Dorinei

Șef sub acoperire 27 aprilie | VIDEO Ce decizie a luat Livia Baba în privința Dorinei

După câteva zile sub acoperire, Livia Baba s-a întors la birou cu nenumărate notițe gata să fie transpuse în decizii. Angajații care au lucrat cot la cot cu ea, fără să știe, au fost chemați la sediul firmei. 

Livia Baba de la BLA Shine a vrut să vorbească mai întâi cu Dorina, anagajata de la spălătorie care a trimis-o acasă. Șefa sub acoperire și-a dezvăluit identitatea, sub privirile uimite ale femeii. 

M-ai concediat. M-ai concediat după câteva ore de lucru. Știu că ești perfecționistă, dar oamenii au nevoie de o perioadă de probă, au nevoie să le dăm una, două, trei șanse. În prima lor zi de lucru, este normal să fie stângaci”, i-a spus de la început șefa.

Dorina a recunoscut, dar a cerut și ea o a doua șansă: „Să mai vină Maria și o să fie mai bine data viitoare”, a spus femeia.

Totuși, Livia Baba a apreciat perfecționismul ei și i-a spus că e omul perfect pentru postul pe care îl deține. În acel moment, femeia a dezvăluit și motivul pentru care e mai rece.

Totul ar fi bine, dar timpul nu-l putem întoarce ca să fiu fericită”, a spus Dorina, cu ochii în lacrimi. Care este marea dramă a vieții ei – află din VIDEO-ul de mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni