VIDEO Ce schimbări va face Livia Baba în companie după experiența Șef sub acoperire

Livia Baba, proprietara BLA Shine, a dezvăluit că experiența „Șef sub acoperire” a fost altfel decât se aștepta. Ea a mărturisit că va opera schimbări în compania pe care o conduce, după întâlnirea cu angajații ei.

Livia Baba s-a temut puțin când a pornit experimentul Șef sub acoperire. Se aștepta să găsească probleme serioase în implementarea strategiilor de lucru, însă a descoperit oameni pregătiți, cum e Denisa Cîmpean.

A plâns în prima zi de muncă sub acoperire, însă la final le-a oferit recompense tuturor angajaților cu care a lucrat cot la cot la curățenie. 

Când totul s-a liniștit, Livia Baba a putut trage multe concluzii, printre care și măsurile care trebuie luate pentru eficientizarea activității și stimularea angajaților.

Voi acorda mai multă atenție oamenilor care lucrează. Noi, cei din management, să fim mai atenți la nevoile lor, pentru că oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii. Voi crește valoarea tichetelor de masă pentru toți angajații, plus alte îmbunătățiri punctuale”, a spus șefa.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni