Șef sub acoperire 27 aprilie | VIDEO Cine este Denisa Cîmpean de la BLA Shine

În a treia zi sub acoperire, Livia Baba decide să lucreze la curățenie într-un ansamblu rezidențial. Fondatoarea companiei și-a amintit de vremurile de început ale afacerii sale.

După doar 3 ore de somn, Livia Baba de la BLA Shine a început o nouă zi de muncă, sub supravegherea Denisei Cîmpean. Tânăra de 27 de ani este operator curățenie în cadrul firmei și o femeie extrem de atentă la detalii. De aceea, compania este atât de mulțumită de munca ei.

Denisa Cîmpean are o poveste cutremurătoare, după cum avea să afle șefa sub acoperire. 

Tânăra are o fată de 10 ani, a ei, și un băiat de 15 ani, care e doar al partenerului ei de viață. Denisa a rămas însărcinată la 17 ani.

Fiica mea a venit într-un moment în care eu nu aveam pe nimeni în viața mea. Tata fiind consumator de băuturi alcoolice, iar mama nu prea avea grijă de noi. Am 27 de ani, dar pe mine mama niciodată nu m-a pupat, niciodată nu m-a luat în brațe”, s-a confesat tânăra, care a fost nevoită să plece de acasă încă de la vârsta de 14 ani.

Când a rămas gravidă, nimeni nu a fost de acord cu sarcina, nici măcar băiatul cu care era atunci. După ce a născut, a simțit pentru prima dată că e fericită. Însă, viața ei s-a înrăutățit. Fiind o mamă minoră, era în pericol să-și piardă fetița.

Mama a dat-o afară din casă, iar fiica ei a ajuns în plasament la aceasta. Deși avea dreptul să-și vadă fiica, mama ei îi cerea bani pentru a-i permite accesul la cea mică.

„Așa am răbdat și-am înghițit timp de aproape 9 ani de zile”, a mai spus tânăra mămică.  

Livia Baba de la BLA Shine a fost copleșită de povestea angajatei sale.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni