MARIA CONSTANTIN

Maria Constantin participă la Survivor România 2023 și face parte din echipa Faimoșilor.

Este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi și provine dintr-o familie de muzicanți. Maria Constantin a cântat în ansamblul „Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin, și fratele ei, Iliuță. 

Maria are 35 de ani și este originară din Bălcești, județul Vâlcea. Este absolventă a „Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu” din Târgiu Jiu – secția Flaut. 

În 2014, artista a participat la concursul Vocea României, unde a ajuns în echipa lui Marius Moga. Atunci s-a ales cu numele de Marilyn Monroe de România.

Telespectatorii o știu și de la “Ferma vedetelor”, acolo unde a ajuns până în finală, însă a fost eliminată, marele câştigător din 2016 fiind Paul Ipate. 

“Cred că o să fie o vacanță frumoasă. Nu trebuie să mai calc costumele naționale, nu mai trebuie să mă machiez, să plec la evenimente, deci va fi o relaxare. Și încă o chestie, dacă nu îmi pică părul, înseamnă că o să fie ok. Dacă îmi pică părul, atunci punem perucă”, a declarat Maria Constantin înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni