Survivor 2023, 1 mai: Atmosfera în Republica Dominicană e tot mai tensionată

Survivor 2023, 1 mai: Atmosfera în Republica Dominicană e tot mai tensionată

În ediția din 26 aprilie, Bianca Patrichi a fost concurenta care a părăsit competiția Survivor, după ce a fost la vot împreună cu Andrei Krișan. 

În ediția din 1 mai, îi vedem pe concurenții rămași cum ba regretă această plecare, ba vorbesc despre faptul că a rămas în competiție Andrei și analizează consecințele acestei situații.

Carmen Grebenișan spune că atmosfera e extrem de încărcată, la fel crede și Ștefania Stănilă. Cel care afirmă însă că nu e absolut deloc agitat e Dan Ursa, care se pare că nu simte extrem de multă tensiune.
 
Concurenții fac și strategii, iar cel mai deschis la asta e chiar Andrei Krișan, care e conștient că, dacă a fost la un pas de plecare, aceeași situație se poate repeta oricând. De cealaltă parte, Robert Moscalu îl consideră pe Andrei răutăcios și mărturisește că “ am avut ceva cu el de la începutul concursului.” 



Un alt subiect de discuție este Dan Ursa pe care, mai pe față, mai în secret, concurenții îl văd posibil câștigător. Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă chiar discută despre acesta, iar Ștefania Stănilă spune că:

"Nu cumva încearcă să se abțină ca să nu își arate și cealaltă față?" 



VEZI ȘI GALERIA FOTO

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni