• Emisiuni
  • Survivor România
  • De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul imunității și a preferat să plece de la Survivor 2023

De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul imunității și a preferat să plece de la Survivor 2023

De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul imunității și a preferat să plece de la Survivor 2023

„Mă simt mai în formă ca niciodată”, spunea aseară una dintre concurentele rămase în tribul Taino înaintea jocului. Dovada clară că fiecare dintre cei care continuă show-ul au puterea de a face tot ce ține de ei pentru a merge până la capăt. Survivor România continuă cu noi provocări și cu probe ce îi scot pe concurenți din zona de confort și săptămâna viitoare. 

Jocul de Comunicare a fost aseară la rând, iar Alexandra Ciomag a demonstrat din prima clipă că-și dorește să obțină întâia ei victorie de la momentul în care au început Individualele. Motivată și puternică, aceasta i-a eliminat pe toți, rând pe rând, și a încheiat cu cele două vieți cu care începuse. Astfel, ea le-a ales pe Porkolab și Moromete să îi fie aproape în șansa de a avea un apel video cu un prieten. 

Emoționați și cu sufletul strâns, cei șapte concurenți au revenit în sala de Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Andreea Moromete și Ștefania Stănilă s-au aflat în prim plan, iar decizia telespectatorilor a adus-o, ca de fiecare dată, Daniel Pavel. Competiția s-a încheiat, de această dată, pentru Andreea, fosta Războinică. 

E bine că s-au dus emoțiile. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au votat. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din aventura asta. Ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. Vreau să-i las unei mămici. Consider că are nevoie de cadoul ăsta. Am la mine simbolul imunității ascunse pe care mi l-am dorit din tot sufletul. Simt că-l merită mămica”, a declarat Andreea Moromete spre surpriza tuturor. 

Înainte ca Andreea să-l dea Alexandrei, Daniel Pavel a întrebat-o ce a făcut-o să nu îl folosească la momentul nominalizării. „Scopul meu rămăsese să demasc oamenii, să se vadă așa cum e fiecare. Mi-am dorit mai tare să se vadă cum e fiecare prin ceea ce face”, a explicat ea gestul făcut în urmă cu o seară când a ales să nu folosească simbolul avut.  

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați noile ediții ale acestui sezon.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni