• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 10 mai. Recompensă bombă pentru câștigătorii Jocului pentru Comunicare! Cu cine vor putea discuta

Survivor 2023, 10 mai. Recompensă bombă pentru câștigătorii Jocului pentru Comunicare! Cu cine vor putea discuta

Survivor 2023, 10 mai. Recompensă bombă pentru câștigătorii Jocului pentru Comunicare! Cu cine vor putea discuta

Șapte concurenți au reușit să ajungă până la acest punct al competiției, însă la finalul zilei unul dintre ei va pleca acasă. Începe Jocul pentru Comunicare, iar tensiunile ating cote maxime. Urmărește Survivor România 2023 și vezi cine va câștiga astăzi marele premiu!

Întorși în tabără, concurenții au avut timp să discute aspecte legate de traseul de astăzi, dar și despre cei care vor avea șansa de a comunica cu prietenii de acasă. Alexandra Ciomag a câștigat jocul și a ales să se bucure de recompensă alături de Andreea Moromete și Alexandra Porkolab. Dan Ursa, în schimb, spune că se simte exclus și că ar fi putut să se bucure de recompensă doar în cazul în care câștiga pe cont propriu acest joc.

Vezi momentul complet mai jos



Alexandra Ciomag și-a menținut cele două puncte primite la începutul jocului, iar prezentatorul Daniel Pavel a ținut să o felicite. Concurenta a avut o propunere pentru acesta, care din păcate a fost nevoit să refuze.

„Am o propunere pentru dumneavostră, dacă pot negocia. Pot să dau două vieți și să iau trei persoane la recompensă?”, l-a întrebat Alexandra pe Daniel Pavel, care a răspuns mai apoi: „Nu se poate, dar intenția e nobilă”.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


Alexandra Ciomag l-a eliminat pe Dan Ursa, dar și pe Ștefania! Concurenta a câștigat pe traseu în confruntarea cu fosta Faimoasă, acolo unde a avut parte de un mic incident. În timp ce alerga cu viteză, aceasta s-a izbit puternic cu capul de o bară: „Am tras o căpățână! Nu mai știu unde am dat, dar a fost tare rău de tot. Am zis că acolo rămân”.

Vezi momentul complet mai jos


Ștefania l-a învins pe Dan Ursa pe traseu, menținându-și astfel punctul care o duce cu un pas mai aproape de marea recompensă de astăzi.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


După ce confruntarea a fost câștigată de Alexandra Ciomag, Andreea Moromete s-a retras pe bancă alături de concurenții care nu au reușit să își mențină cele două puncte primite la începutul jocului. Aceștia sunt Andreea Moromete, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Vezi momentul complet mai jos


Andrei Krișan a pierdut un punct încă de prima oară când a intrat pe traseu, iar de data aceasta, în confruntarea cu Dan Ursa, a făcut tot posibilul să își mențină scorul. Nu a reușit, fiind învins de adversarul său, așa că a pierdut jocul și s-a retras pe bancă alături de Carmen Grebenișan.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


Puternică și foarte ambițioasă, Alexandra Ciomag a reușit până la acest moment să își mențină cele două vieți primite la începutul Jocului pentru Comunicare. Nici în confruntarea cu Ștefania nu a pierdut nimic! 

Vezi duelul în videoclipul de mai jos

Alexandra Ciomag și Andrei Krișan  au intrat pe traseu și s-au luptat pentru recompensa Jocului pentru Comunicare. Concurenta l-a învins pe fostul Războinic.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


Ștefania și Andreea Moromete au dat startul Jocului pentru Comunicare de astăzi! Pe traseu s-au descurcat la fel de bine, însă la ultima probă doar una dintre ele a reușit să câștige. Regulile s-au schimbat, iar acum fiecare concurent are câte „două vieți”, înfrângerea pe traseu reprezentând pierderea punctului.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos


Ștefania și Andreea Moromete au fost nominalizate spre eliminare în Consiliul de aseară, iar pentru una dintre ele acesta va fi ultimul traseu la Survivor 2023.

Recompensa Jocului de Comunicare de astăzi le va da șansa câștigătorilor să vorbească prin apel video cu prietenii lor.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni