• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 mai. A început Consiliul de Nominalizare! Tensiunile ating cote maxime înainte de vot. Zanni va intra, din nou, la duel?: „Sunt nervos!”

Survivor All Stars, 16 mai. A început Consiliul de Nominalizare! Tensiunile ating cote maxime înainte de vot. Zanni va intra, din nou, la duel?: „Sunt nervos!”

A început Consiliul de Nominalizare, iar tensiunea atinge cote maxime! Iată ce se întâmplă în această seară, la Survivor All Stars!

Gallery

Cei șapte concurenți aflați în concurs au emoții mari pentru Consiliul de Nominalizare din această seară. Fiecare dintre ei, cu excepția lui TJ Miles care deține Colanul de Imunitate, ar putea părăsi show-ul cu doar câteva săptămâni înainte de Finală.

Domnul Dan i-a dat cuvântul lui Andrei Ciobanu, care declară este conștient că Zanni ar putea intra la Duelul Eliminatoriu, în urma jocului individual.

„Nimeni nu își dorește să fie votat, toată lumea își încearcă ultimele cărți. Zanni simte că va fi la votul comun și probabil nu își dorește asta. A mai aruncat câteva săgeți, a încercat să schimbe mentalități, decizii.. E panicat, e speriat, și e normal să fie așa”, a spus Andrei Ciobanu.

Ștefania este de părere că nu știe să piardă, iar acest lucru poate fi un

„Se poate întâmpla orice. Este decizia totală a lui TJ, el este big blană, este real și își va argumenta votul!”, a spus Ștefania.

Zanni trece prin momente extrem de dificile, deoarece crede că va fi votat din nou de colegii săi:

„Sunt uluit săptămânal și le-am spus colegilor mei că sunt agitat perioada asta, am recunoscut-o. Sunt agitat, sunt nervos.. Scopul meu aici e mult prea mare să stea pe o șansă de aia la final, pe care poate să o piardă oricine. Nu ai cum să ai toate zilele bune! Zilele proaste chiar se simt, după cele bune. Mă controlez, râdem în camp, suntem ca frații. Poate că toți simțim că merităm să ajungem mai departe, dar și ținta aia de pe capul meu pe care o am săptămânal simt că trebuie să se mai dea puțin, să mă respir și eu puțin. Totul drumul pe care l-ai parcurs și toată povara cărată poate să fie egală cu 0 la o aruncare, care îți vine sau nu îți vine mănușă în acel moment”, a spus Zanni înainte de vot.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni