Maria Lungu, pregătită pentru provocarea Survivor All Stars: „Am zis că de data asta...”

Maria Lungu a acceptat provocarea Survivor All Stars și ne-a dezvăluit cum s-a pregătit pentru întoarcerea pe traseul din Republica Dominicană.

Gallery

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu scopul să câștige fiecare probă și să ajungă până în finală. Survivor All Stars, din 16 ianuarie, pe PRO TV și pe VOYO.

10 Faimoși și 10 Războinici intră în cursa pentru supraviețuire în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Războinicilor, în acest an, vor face parte: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru Survivor All Stars, Maria Lungu a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

Maria Lungu a dezvăluit că este pregătită să termine ce a început sezonul trecut, căci consideră că anul trecut nu a dus până la capăt totul, motiv pentru care a acceptat provocarea Survivor All Stars.

„Nu există neapărat o motivație pentru mine ce ține de partea financiară sau competițională, în cazul ăsta. Acum vreau să termin ce am început, consider că anul trecut nu am dus până la capăt ceea ce am început. Și anul acesta dacă mi s-a oferit șansa, am zis de ce să nu profit de ea. Survivor pentru mine, repet, a fost o lecție de viață și mi-am învățat-o de data asta”, a spus Maria Lungu, pentru PRO TV.

Mai mult, a mai precizat că nu își face planuri sau strategii pentru acest sezon și vrea să ia totul ca atare.

„Am zis că de data asta mă distrez, nu mă gândesc ce o să fie, nu vreau să mă gândesc ce o să fie”, a mai spus Maria Lungu despre participarea la Survivor All Stars.

„Nu mă pregătesc, fie ce-o fi, la mine așa a fost tot timpul, fie ce-o fi și pe loc iau decizia. Chiar și anul trecut mi-am făcut anumite strategii, oricum nu mi-au ieșit, și asta îi sfătuiesc și pe colegii mei, acolo nu există strategii”, a mai spus tânăra.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Sursă foto: Instagram/ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni