• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, mai captivant ca niciodată: ”abia aștept să concurez împotriva lor”. Show-ul este lider absolut de audiență!

Survivor All Stars, mai captivant ca niciodată: ”abia aștept să concurez împotriva lor”. Show-ul este lider absolut de audiență!

Survivor All Stars, mai captivant ca niciodată: ”abia aștept să concurez împotriva lor”. Show-ul este lider absolut de audiență!

Au crezut că știau ce îi așteaptă, dar au înțeles din prima zi că surprizele se află la tot pasul. Erau siguri că pot face față oricărei provocări, dar nu s-au gândit la intensitatea acestora. Sezonul suprem, Survivor All Stars, a ajuns la finalul celei de-a cincea săptămâni de show și i-a pus pe competitori în fața unei premiere absolute, care i-a lăsat fără cuvinte și pe cei de acasă cu emoțiile la cele mai înalte cote.

Seara a început cu un joc de recompensă, în care motivațiile erau înalte. Triburile au dat totul, iar scorul a fost într-o continuă schimbare. La final, tribul roșu a punctat cea de-a doua victorie a săptămânii și s-au bucurat de toate ingredientele necesare pregătirii unor paste pe cinste.

Voi începe acest Consiliu cu un anunț de maximă importanță. Este ultima dată în care veți vedea această formulă în privința celor două triburi. Concurenții încă nu știu ce-i așteaptă”, le-a spus Daniel Pavel celor de acasă, înainte ca triburile să i se alăture.

Gallery

În Consiliu, Faimoșii au votat, iar grupul l-a trimis pe Jorge la duel, în timp ce colanistul, TJ Miles, l-a propus pe Jador. Însă, surpriza abia aici începea. ”Acesta nu este un Consiliu obișnuit. Este pentru ultima oară când vă vor vedea în această formulă. Să vă spun pas cu pas ce schimbări se vor produce – Jador și Jorge... veți avea de luat decizii foarte grele amândoi. Triburile vor fi aceleași ca nume, nu vor mai fi aceleași ca membri. Voi doi veți reconfigura această competiție, în acest moment”, i-a anunțat Daniel Pavel.

În urma alegerilor, Jorge a devenit membru al tribului Războinicilor, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor. Ceilalți concurenți au rămas în triburile care i-au consacrat. ”Sunt șocat să-mi văd colegii pe partea cealaltă. Abia aștept să concurez împotriva lor, deși îmi sunt prieteni”, a spus Ciobanu. Lupta poate începe!

Cea de-a treia ediție din cea de-a cincea săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:29 – 24:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.0 puncte de audiență și 22.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit cu emoție seara acestei schimbări, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:52, peste 1.7 milioane de români urmăreau PRO TV.     

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni