• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Lola, dezvăluire în lacrimi despre familia ei: „Am un mesaj pentru cei de acasă!”

Survivor All Stars, 28 februarie 2024. Lola, dezvăluire în lacrimi despre familia ei: „Am un mesaj pentru cei de acasă!”

Survivor nu este doar despre competiție și puncte. Survivor este un spațiu în care te poți vindeca de temeri, în care îți poți descoperi slăbiciunile și vulnerabilitățile. Adesea concurenții simt nevoia să-și deschidă sufletul în fața colegilor, povestindu-și necazurile și grijile care-i macină.

Într-o discuție cu Maria Chițu, Lola Crudu a povestit despre copilăria ei marcată de probleme. Tatăl ei s-a confruntat cu un viciu, despre care Lola nu a vrut să dea detalii, dar a ținut să transmită un mesaj:

„Oameni iubesc în diferite moduri, feluri. Eu poate nu am înțeles felul tatălui meu de a mă iubi. Am un mesaj pentru cei de acasă din partea unui copil care își iubește părinții. Dragi tați, nu lăsați dependența să strice familia. Tată, te iubesc. Niciodată nu este târziu să o iei pe drumul cel bun în viață. Te rog să mă ierți. Eu te-am iertat. Mie mi-a dat Dumnezeu cel mai mare dar din lumea asta - soțul meu, care m-a schimbat 180 de grade, efectiv mi-a schimbat viața. Mi-am dat seama că după nori chiar apare soarele”, a mărturisit Lola. 

Citește și: Cine este și cum arată soțul Lolei de la Survivor All Stars

Gallery

Vezi momentul video mai sus. 

O nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars poate fi urmărită, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni