• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 19 martie 2024. Războinicii, primele declarații despre eliminarea Oanei Ciocan. Iancu Sterp, dezamăgit că iubita lui Jador a părăsit competiția: „Aș fi vrut să mai rămână”

Survivor All Stars, 19 martie 2024. Războinicii, primele declarații despre eliminarea Oanei Ciocan. Iancu Sterp, dezamăgit că iubita lui Jador a părăsit competiția: „Aș fi vrut să mai rămână”

În timp ce Faimoșii se bucură de armonia din camp, Războinicii sunt destul de bulversați după plecarea Oanei Ciocan. Aceștia susțin că fosta lor coechipieră avea foarte mult potențial și regretă că a părăsit concursul.

Prima care a deschis subiectul despre Oana Ciocan este nimeni alta decât Lola Crudu, cea care a și scos-o din concurs. Aceasta declară că, deși nu își dorea să plece din competiție, are sentimente mixte după eliminarea iubitei lui Jador.

”Un ochi râdea, un ochi plângea. Parcă îmi doream să rămân, îmi doream să și plec”, a spus ea.

Și Iancu Sterp este supărat că Oana a plecat din concurs deoarece, susține el, era o concurentă puternică, cu mult potențial, care ar fi putut aduce puncte pentru echipa Războinicilor.

Acesta nu este singurul lucru care perturbă apele în tabăra Războinicilor. Alex Delea are o mică problemă cu declarațiile Alexandrei Ciomag, care și-a exprimat dorința de a părăsi competiția, din cauza rezultatelor slabe de pe teren.

„Din partea Alexandrei Ciomag, o mică minciunică, că ea ar fi vrut să plece acasă din cauza punctelor”, a spus Alex Delea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni