• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. De ce crede Sorin Pușcașu că Zanni nu se mai bucură de competiție în etapa asta. „Este cel mai bun strateg, dar și greșește”

Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. De ce crede Sorin Pușcașu că Zanni nu se mai bucură de competiție în etapa asta. „Este cel mai bun strateg, dar și greșește”

După un joc încrâncenat, cei care l-au avut ca lider pe Sorin Pușcașu s-au impus cu 10 la 7, iar în această seară au parte de o recompensă pe cinste, într-un parc de aventură, în Punta Cana. Capitanul are câteva comentarii referitoare la atitudinea lui Zanni în această etapă a competiției.

Gallery

„Bă, știți care e chestia ciudată? E că și noi ne-am dat seama, din prima zi când am ajuns la ei în camp, că Zanni a încercat să facă acea strategie: Bă, haideți să votăm oamenii mai slabi, că așa  e corect, și am crezut că am văzut doar noi am văzut”, le spune Sorin Pușcașu colegilor, în timp ce iau masa în Punta Cana. 

„El ne subestimează inteligența. El este un copil inteligent, doar că și noi gândim. Toată lumea gândește”, a punctat Andrei Ciobanu. 

„Când a văzut cum suntem noi ca și echipă, că la noi va dăinui și va câștiga loialitatea, indiferent cum ne vom înțelege în camp, când vom merge la consiliu eu știu că eu voi vota un faimos”, a precizat Ștefania Ștefan. 

„E interesantă treaba la faimoși. În loc să ne distrugă pe noi, se distrug ei între ei”, a subliniat Alex Delea. 

Am tot vorbit despre Zanni în ultima perioadă. E prietenul meu, n-aș vrea să se înțeleagă ceva greșit. Într-adevăr, în această competiție încearcă și el să-și facă strategia. Am spus-o de la început, este probabil cel mai bun strateg, pentru că o gândește foarte mult pentru finală. Consider că, în momentul de față și greșește, pentru că nu se mai bucură de Survivor”, a adăugat Sorin în fața camerei. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni