• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Cum reacționează Zanni după ce pierde în fața Ștefaniei Ștefan. Colegii îl încurajează: „Asta e, se întâmplă”

Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Cum reacționează Zanni după ce pierde în fața Ștefaniei Ștefan. Colegii îl încurajează: „Asta e, se întâmplă”

După trei intrări consecutive, în finala jocului de astăzi a ieșit învingătoare Ștefania Ștefan. Vizibil dezamăgit, Zanni a oferit o declarație după joc.

Gallery

„E amar momentul, dar îl marcăm ca atare”, spune domnul Dan înainte de a-i oferi cuvântul lui Zanni. 

„Mă simt prost, domnul Dan, pentru că...Da, merita Ștefa colanul, cum l-am meritat și eu, dar ea îl are și îl merită. Da nu credeam că merita să meargă acum acasă un faimos, sută la sută, de asta mă doare. De asta e amar momentul. În mâinile mele a stat acest duel eliminatoriu. Șansele pentru noi erau mici, acum sunt imposibile, inexistente. O felicit pe Ștefa. Ai fost foarte bună. Și da, a fost greu, a fost greu...”, a menționat Zanni. 

Unii concurenți au încercat să-l încurajeze.

„În momentul de față, este adevărat ce a spus Zanni. Ei și-au dorit, la un meci de colan, ca posibilitățile să fie 50-50, acum sunt nule. Evident, vom vota ca o echipă de ex-Războinici, loaiali fiind. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aș fi putut fi în aceeași poziție. Nu este vina lui Zanni, nici a lui TJ, nici a Anei. Asta le este soarta, dar soarta se poate schimba în orice moment”, a spus Alex Delea. 

„Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, unul dintre faimoși va pleca acasă, dar Zanni nu trebuie să-și ia responsabilitatea asta”, a spus Ana Porgras. 

Vezi momentul integral mai sus. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni