• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie prezinta povestea unei mame singure care incearca sa ii ofere o viata decenta fiicei. ACUM, la ProTV

Visuri la Cheie prezinta povestea unei mame singure care incearca sa ii ofere o viata decenta fiicei. ACUM, la ProTV

Visuri la Cheie prezinta povestea unei mame singure care incearca sa ii ofere o viata decenta fiicei. ACUM, la ProTV

Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana povestea Lilianei Ion, mama unei fetite de numai 4 ani si 7 luni diagnosticata cu una dintre cele mai rare forme de epilepsie: sindromul Dravet.

Miercuri seara, incepand cu 20:30 la PRO TV, caravana Visuri la Cheie ajunge la Slobozia. Povestea prezentata in aceasta saptamana este construita in jurul Adelinei. La varsta de patru luni a fost a inceput sa aiba convulsii febrile, urmate de cele afebrile. La varsta de un an a avut suspiciunea sindromului Dravet, urmand ca la varsta de doi ani sa primeasca confirmarea genetica. 

Din acel moment, lumea s-a prabusit pentru Liliana. Certurile din ce in ce mai frecvente cu tatal micutei creau un mediu neprielnic cresterii Adelinei, tatal fetei refuzand sa lupte pentru fata. Parasita, Liliana a continuat lupta, cautand in permanenta informatii despre noi tratamente, regimuri alimentare sau suplimente naturiste. 

In prezent, starea Adelinei este buna, tratamentul avand o evolutie constanta. Totusi, fetita a ramas cu un retard psihomotor pentru care urmeaza tratament. Mama Adelinei se straduieste din rasputeri sa suplineasca lipsa tatalui care nu se intereseaza de copila. Desi veniturile acestuia i-ar permite sa contribuie la cresterea acesteia, nu s-a aratat interesat de ajutorarea ei. 

Comunitatea din Slobozia s-a mobilizat rapid pentru a ajuta familia Ion. De la copii de scoala, la oameni in toata firea, au venit sa ajute la construirea unui vis. Un camin cald si primitor pentru mama singura si ingerasul ei. Caldura este un element vital pentru Adelina, crizele declansandu-se in momentul in care organismul este expus frigului.

Povestea intalnita la Slobozia este marcanta. Faptul ca o mama lupta singura de cativa ani pentru binele unicului copil, fara a avea un loc de munca sigur este ceva impresionant. Adelina este un inger de copil, un chip luminos si zambitor. Si de aceasta data, voluntarii au raspuns prompt pentru a cladi o speranta in viata oamenilor cu povesti de viata adevarate”, a declarat Dragos Bucur

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni