• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • PRO TV lider de audienta – Povestea lui Alice Muller a impresionat intreaga Romanie. Visuri la Cheie continua sa scrie capitole fericite in vietile oamenilor frumosi 

PRO TV lider de audienta – Povestea lui Alice Muller a impresionat intreaga Romanie. Visuri la Cheie continua sa scrie capitole fericite in vietile oamenilor frumosi 

PRO TV lider de audienta – Povestea lui Alice Muller a impresionat intreaga Romanie. Visuri la Cheie continua sa scrie capitole fericite in vietile oamenilor frumosi 

Un nou vis a fost concretizat si in aceasta saptamana datorita echipei Visuri la Cheie. Dragos si echipa sa au readus o raza de speranta pentru o tanara violonista extrem de talentata.

PRO TV a fost lider de audienta si in aceasta saptamana, demonstrand ca povestile de viata impresionante si curate, precum si solidaritatea umana pot schimba destine. Peste 1.8 milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:30 – 22:32. In minutul de aur de la 20:55 peste 2.2 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura impresionanta poveste.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 24.2% si 10.8 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 14.5% si 6.5 puncte de rating.

Alice s-a nascut in Germania, dar la scurt timp s-a intors alaturi de mama sa in tara, deoarece tatal nu era deloc interesat de soarta ei. Zile intregi a indurat lipsa hranei si a iubirii parentale. La numai cinci ani, Alice invatase singura tabla inmultirii si alfabetul. La aceeasi varsta a primit o vioara de la bunica Ioana. O vioara de jucarie, pe masura ei. Mai tarziu, dupa ce anii au trecut, a primit un dar nepretuit, un cadou de suflet: vioara bunicului ei, un mare pasionat al acestui instrument. 

Alice a inceput sa cante, ea intelegea perfect note si intonatii. Bunica a facut tot posibilul sa ii ofere copilei cei mai buni profesori care au declarat la unison ca Alice are un „auz absolut”. Daca pentru micutii de varsta ei vioara era o povara, pentru Alice era incantarea suprema, parca „s-ar fi nascut cu vioara in mana”. 

„In clasa intai colegii ei pur si simplu cadeau din picioare, dupa ce stateau mai multa vreme cu vioara in brate… caci era prea mare si prea grea pentru ei. Si baietii cedau usor. Insa Alice, nu a avut niciodata problema asta. Statea cu vioara in brate ore intregi. Canta si strangea din dinti, caci vioara era aproape cat ea. Pur si simplu rabda de dragul muzicii”, a declarat bunica Ioana.

Rezultatele nu s-au lasat prea mult asteptate: prima competitie castigata a fost concursul Vachian in 2004. A urmat premiul pentru tinere Jurjac, o mentiune la concursul Mozart din Targoviste si premiul I la concursul George Enescu.

La varsta de 18 ani, Alice este studenta la Conservator si la limbi straine. Tanara a fost admisa la mai multe universitati de prestigiu din strainatate, dar lipsa resurselor financiare a impiedicat-o sa depaseasca granitele Romaniei. 

„Am renuntat la joaca, la papusi... totul in favoarea viorii. Intotdeauna am ales vioara in detrimentul altor lucruri. Nu mi-a parut rau niciodata, a meritat. La sfarsit, cand aud aplauzele, ma simt extrem de emotionata si bucuroasa de ceea ce am putut sa fac”, a declarat Alice.

Pe parcursul lucrarilor, Alice si mama ei au vizitat Londra. A fost o experienta extrem de interesanta, Alice fiind pentru prima data in strainatate. Din cauza problemelor de sanatate, bunica nu a putut sa le insoteasca in aceasta vacanta. La intoarcerea in Romania, Dragos Bucur si complicii sai de la PRO FM, Andrei Gheorghe si DJ GREEG, au pus la cale un moment pe cinste: Alice a cantat live la matinalul PRO FM o melodie a lui Ciprian Porumbescu. Vioara lui Alice a rasunat in toata Romania, inclusiv in ceainaria unde bunica o asculta coplesita de lacrimi de bucurie. Surprizele nu au incetat sa vina pentru Alice: un concert live pe aeroport alaturi de Trupa Voltaj sau o dedicatie speciala din partea trupei Pasarea Rock (al carui tobosar este Ovidiu Lipan Tandarica) au fost momente pline de bucurie pentru tanara violonista.

PRO TV a fost lider si la nivel national, emisiunea inregistrand 9.7 puncte de rating si o cota de piata de 18.4%, urmatorul post clasat obtinand 8.5 puncte de rating si 16% cota de piata. La nivelul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 8.8 puncte de rating si o cota de piata de 16.5%. 

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. 

Visuri la cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni