• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a construit miercuri o casa si a renovat o alta pentru familia unui campion

Echipa Visuri la cheie a construit miercuri o casa si a renovat o alta pentru familia unui campion

Echipa Visuri la cheie a construit miercuri o casa si a renovat o alta pentru familia unui campion

Miercuri seara, echipa Visuri la cheie a construit o casa pentru un campion la scrima, Razvan Stanescu, si pentru fratele lui, dar a renovat si locuinta in care locuiesc mama acestora, Cristina, si bunica lor, Maria. 

A opta editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.9 puncte de rating si 32.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.4 puncte de rating si 16.2% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:14, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor aproape 2.2 milioane de romani.  

Inca un vis a devenit realitate

Scrima i-a adus Romaniei in ultimii ani foarte multe medalii valoroase, dar si o recunoastere internationala spectaculoasa. Emisiunea Visuri la cheie a avut aseara ocazia de a ajuta un campion sa-si implineasca un vis. Dragos, Adela, Alina si Omid au ajuns in comuna Saveni din judetul Ialomita pentru a-i cunoaste pe membrii familiei Stanescu. Chiar daca au avut foarte multe greutati, iar viata a fost dura cu ei, cei doi baieti, Razvan si Robert, impreuna cu mama lor, Cristina , si cu bunica lor, Maria, nu au incetat sa spere si au luptat intotdeauna pentru visurile lor si pentru un viitor mai bun. Scrima i-a schimbat pe cei doi baieti, iar Razvan face parte din Lotul National al Romaniei si are rezultate remarcabile, fiind campion mondial la cadeti si juniori.

In momentul in care echipa Visuri la cheie a ajuns la Saveni, familia Stanescu nu se astepta la o astfel de vizita si i-a intampinat pe Dragos, Adela, Alina si Omid cu  bucurie si emotie. Impreuna au facut inspectia locuintei, au discutat despre nevoile lor si despre imbunatatirile care ar trebui aduse locuintei si s-au pregatit de vacanta. Pentru ca Razvan a trebuit sa plece in cantoment la Brasov, si vacanta familiei a fost tot la munte, aproape de el, pentru a putea petrece timp impreuna. Mama si cei doi baieti au plecat, iar bunica a facut parte din echipa Visuri la cheie in timpul renovarii. 

Deoarece casa veche nu era foarte spatioasa, echipa emisiunii i-a adus imbunatatiri considerabile si a consolidat-o, aceasta fiind de acum inainte locul in care vor locui mama si bunica. Un spatiu plin de caldura si feminitate, realizat de Alina si Adela. Holul este parte comuna cu zona de living si cea de bucatarie, neexistand usi. In zona de living, Alina a creat o compozitie simetrica, care pune accentul pe ideea de feminitate si eleganta. Daca pentru restul casei au fost folosite nuante deschise, in bucatarie a fost adus un plus de culoare, corpurile de mobilier sunt turcoaz, iar peretele cu fereastra are o vopsea speciala, texturata verde-olive. O bucatarie mica, foarte vesela, unde toti patru se pot strange cu bucurie la masa. Pentru amenajarea dormitorului, Adela a optat pentru armonie si a facut acest lucru printr-un ambient foarte intim, pentru a-i oferi Cristinei un loc unde sa viseze si sa se refugieze. Tavanul a fost legat de perete astfel incat elementele decorative sa-i ofere mamei clipe de studiu si de observare.

Pentru Razvan si Robert, Omid a proiectat o noua locuinta, perfecta pentru cei doi. O casuta nordica, fara pod, cu tavan extrem de inalt, accentuat cu lamele din lemn, in ideea de a accentua unghiul ascutit, in care exista doua camere si o baie. Totul pentru a le oferi independenta baietilor. Cele doua dormitoare sunt identice, ambele avand si acces de afara. Fiecare element din interior este intergrat intre doi pereti, iar acest lucru face spatiile sa para mai mari, lucrurile sunt foarte bine incadrate, stilul fiind unul minimalist.

Dupa timpul petrecut in vacanta, familia Stanescu a revenit la Saveni, surpriza a fost uriasa, iar cei patru au ramas mult timp fara cuvinte. De acum inainte, mama, bunica si cei doi baieti vor locui in doua case pline de lumina, care le vor aduce bucurie si speranta pentru un viitor mai bun.

Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge in localitatea Urseiu, judetul Dambovita, si va cunoaste o familie cu o poveste cutremuratoare.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni