Când începe sezonul 10 Visuri la cheie la PRO TV și VOYO. Data a fost anunțată

Când începe sezonul 10 Visuri la cheie la PRO TV și VOYO. Data a fost anunțată

„Visuri la cheie” revine la PRO TV și VOYO cu sezonul 10. Echipa emisiunii este nerăbdătoare să vă aducă noi povești senzaționale despre oamenii care au trecut prin momente dificile.

Sezonul cu numărul 10 este unul aniversar pentru Visuri la cheie, emisiunea care aduce un plus de speranță în viața oamenilor greu încercați de viață. Dragoș Bucur, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia, Oana Boghiu și Florin Brînzan sunt gata să împlinească noi visuri, la PRO TV și pe VOYO.

Când va fi prima ediție Visuri la cheie sezonul 10

Sezonul 10 Visuri la cheie debutează miercuri, 13 septembrie 2023, la PRO TV și VOYO. Fanii emisiunii sunt așteptați în fața televizoarelor începând cu ora 21:30 la prima ediție din acest sezon.

Clădim cu drag visuri pentru viitor și ne străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic”, a spus Andra Marinescu înaintea startului noului sezon. Vezi primele imagini de la filmările pentru Visuri la cheie 10!

Alex Gavrilescu, despre Visuri la cheie sezonul 10

Arhitectul Alex Gavrilescu așteaptă cu sufletul la gură debutul noului sezon Visuri la cheie și dezvăluie că vom vedea multă emoție în fiecare ediție. 

10 sezoane înseamnă multe, multe familii care și-au văzut visul realizat după vizita echipei Visuri la cheie - din 10 sezoane, eu am fost implicat în trei și sunt extrem de fericit că de trei ani fac parte din acest proiect absolut unic. Revenim din toamna acestui an cu poveștiile familiilor, cu emoțiile lor, cu ale noastre, cu situații și soluții de șantier, cu lacrimile, dar si cu bucuriile, cu grijile, dar și cu fericirile. Toate astea de 10 sezoane într-un singur strigăt: MUTĂ AUTOCARUL! Ne vedem curând, vă îmbrățișez!”, a mărturisit Alex Gavrilescu.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Urmărește prima ediție Visuri la cheie sezonul 10 simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi dispobinilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni