• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Familia Răduță are o casă nouă. Cum au reacționat membrii familiei când au văzut modificările

VIDEO Familia Răduță are o casă nouă. Cum au reacționat membrii familiei când au văzut modificările

Ziua predării a sosit și e plină de emoții pentru echipa „Visuri la cheie”. Familia Răduță a fost copleșită din momentul în care au mutat autocarul. Cum au reacționat soții Răduță când au înțeles că așa arată acum casa lor.

Nicoleta, Alexandru și George Răduță au petrecut două săptămâni în Delta Dunării, departe de casa în care se lucra de zor. Gândul lor a fost mereu acasă, locul în care se simt cei mai puternici.

În momentul în care autocarul Visuri la cheie s-a urnit din loc, cei trei membrii ai familiei au fost cuprinși de emoții puternice. Primii pași făcuți în noua locuință au fost ezitanți, ca aceia pe care îi faci când mergi în vizită la cineva necunoscut.

Prima dată au văzut veranda, realizată de Alex Gavrilescu, și fântâna ateziană japoneză, opera aceluiași arhitect. „Nu mi-am putut imagina ce am văzut în fața ochilor”, a exclamat Alexandru. Abia când a intrat în casă și-a dat seama că exteriorul a fost doar „aperitivul”.


George Răduță a fost impresionat până la lacrimi de sera de legume, pe care echipa a amenajat-o special pentru Nicoleta. Bărbatul nu se aștepta ca echipa Visuri la cheie să se ocupe și de acest proiect. 

Vezi mai multe poze cu casa în GALERIA FOTO de mai sus!

Episodul integral este disponibil exclusiv pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni